Valorant Oynarak Para Kazanın! Bu Şekilde Zengin Oluyorlar!

0

Valorant Oynarak Para Kazanın! Bu Şekilde Zengin Oluyorlar!


Bir çok gamer tarafından araştırılan derin bir mevzu olan oyun oynayarak nasıl para kazanabilirim konusunu siz değerli okurlarımız için OyunHacker bünyesinde bugün açığa kavuşturuyoruz. Bugünden sonra sizlerde günlük en az 500TL gibi bir kazanım sağlayabileceksiniz!

Peki Nasıl Valorant Oynayarak Kazanabilirim?

İlk öncelikle yapmanız gereken oyun oynarken arka planda size vereceğimiz ve bugune kadar bir çok yayıncının da kullanmış olduğu ve sır gibi sakladığı o program sayesinde sizlerde yüzlerce lira kazanacaksınız. 

İnternet üzerinde bu tarz bilgiler genelde sizlere verilmez bir çok yayıncının ben bu platform üzerinden kazanmıyorum dediğini duymuşsunuzdur çünkü hepsi VANHOARD sayesinde kazandığı için "youtube,twich,dlive"  gibi platformlardan aldıkları paraları küçümsediklerini sizlerde farketmişsinizdir.

VANHOARD NEDİR NASIL ÇALIŞIR?


Sizin ile birlikte belirlenen rakipler ile 20TL üzerinden başlayan odalarla kot açılımını yapıyorsunuz. Valorant üzerinde en çok kil almış olan kişi odanın kazananı sayılıyor ve uygulama kendi gelirini %5 lik bir kesinti yaparak alıyor. 

5 kişi ile başlayıp en fazla 10 kişi ile sınırlandırılmış olan odalarından 20TL'lik bir oda üzerinden bile en 10x20 iddaa'yı kazanmanız takdirinde 200TL el başı kazancınız olacaktır. Bu en küçük rakamlı kazançtan bahsediyoruz.

Uygulama şuanda betaya tekrardan alındı Türkiye üzerinden yayına sokulması için resmi bir kaç evraksal işlemlerinin gerçekleşmesi gerektiği için kısa sürede tekrardan beta şeklinde Türkiye üzerinde yayına sokulacaktır.

VANHOARD İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top