L4ncelot Racon Kesti! Türklojen Bir Lamer Gibi Hacklendi!

0

L4ncelot Racon Kesti! Türklojen Bir Lamer Gibi Hacklendi!


Sanalda eski isimlerden olan Turklojen kod adlı hacker şimdi ki zamanlarda ise developer olma oylunda ilerleyen bir bilişimci ancak kendisi daha kendi sitesinde ki küçük zafiyetleri kapatmaktan yoksun olduğu apaçık ortada olduğunu bugün ki hacklenme olayı ile bir kez daha gördük.

L4ncelot Sanaldaki Çakalları Affetmedi!


Turgut yaman isimli sanalda eski ve yaşlı bir isim olan şahıs ile aralarında ki dostluğun bozulması turgut yamanın L4ncelot'un SEO Tool'unu çalarak L4ncelot'a 10.000TL'lik kazık atmasıyla başladı.

Turgut yaman SEO Tool'u alabilmek adına Turklojen ile konuşup sanki Turklojen alacakmış gibi gösterip kendisi tool'u alıp tekrardan SEO yolunda para kazanmaya devam edecekti ancak L4ncelot'u fazla küçümsemiş olacaklar ki 

Bunu 1 hafta öncesinden duyumlarını alan L4ncelot yağlı kazıklarına birer birer hepsini oturttu index'in sesi Turgut Yaman'ın en sesinden " ŞAAAK " diye duyuldu diyebiliriz!

SALDIRI KAYITLARI

Sitesinde ki zaafiyetleri bile önleyemediği için TurkLojeN index yemiş durumda tarafsız bir haber sitesiyiz kendilerinden de bi açıklama gelirse yayınlayacağız.

PRIVNEWS

TARAFSIZ HABERCILIK
Kategori

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top