Beklenen Forum Adresi Açıldı! BlackOuTurkey Artık Kendi Forum Adresinde!

0

Beklenen Forum Adresi Açıldı! BlackOuTurkey Artık Kendi Forum Adresinde!


Bir çok sanal sitesinin bağlı olduğu gizli tutulan bir oluşum olarak varlığını sürdürmekteydi ancak bazı yöneticilerin öne sürdüğü projeleri neticesinde kendilerine bağlı olan sitelere daha fazla fayda sağlayabilmek amacıyla web site adreslerini açmış bulunmaktalar.

Sunucuları Bile Kendilerine Ait!

Hosting sunucularını grubun yurt dışındaki yönetim ekibinden birisinin evinde barındırıyorlar kısacası şuan piyasada hosting parası veremediği için kaybolup giden çocuk çoluktan veya sene de bir domain değiştiren diğer forumlarla kıyaslana bilecek bir platform asla değildir.

İllegal Yok Kazanmak Var!


Forum içerisinde kesin bir alana bağlılık yok hack dünyası olabilir oyun dünyası olabilir her hangi bir piyasanın ücra bir köşesinden olabilirsiniz tek gereken kazanmaya dayalı hayalleriniz ve siteleriniz olması burası bir ortaklık platformu

Size internet üzerinden para kazanmanın temiz yollarını öğretiyoruz. Sizlerde bu kazanımları elde ederken bir sonra ki peşinizden gelecek isimlere el veriyorsunuz ana sistemimiz bu şekildedir

Sizler için gireceğiniz piyasada ki, siteleri anti SEO saldırıları gerçekleştirerek gerilemelerine sebebiyet veriyoruz. Bu şekilde B.O.T kapsamında iş yapan ve yürütmelerde bulunan isimler ön plana çıkarak büyüme sağlayabiliyor.

Hakkımızda Daha Fazlası İçin

Yeni açılmış olan forum adresimiz üzerinden webmasterlik alanında kendinizi geliştirmek ve kalıcı bilgilere sahip olmak istiyorsanız blackouturkey.com adresinden bizlere katılım sağlayabilirsiniz!


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top