Emniyet Genel Müdürlüğünden Kaldırılan Kayıp Cesetler Sayfası

0

Emniyet Genel Müdürlüğünden Kaldırılan Kayıp Cesetler Sayfası


Seneler önce aktif ama günümüze geldiğimizde EGM tarafından kaldırılmış bir sayfa zamanında heyecan arayan bir çok gencin ilgisini çeken bir sayfaydı. Bunun sebebi ise kayıp cesetlerin bulunduklarında ki resimlerinin de sitede detay halinde belirtilmesiydi.

Ekşi Sözlükte Ceset Modülü Hakkında Yorumlar




İnsanların kafası kopmuş veya kolu gözleri oyulmuş her hangi bir vahşet yaşamış olan görüntüleri de oradaydı o zamanda bir çok insan bu siteyi ziyaret etmiş ve dehşet verici görüntülerden çok korktuğunu belirtmişti


Emniyet Genel Müdürlüğü kayıp cesetler modülünde sansürsüz şekilde paylaşılan resimler gerçekten insan psikolojisine zarar verici derecede olduğu için ilk önce TC kimlik doğrulaması yöntemine geçilmiş daha sonrasında ise bu önlemler alınsa dahi düşündüğümüz kadarıyla bazı insanların siteyi kayıp cesetlerin bulunması için değil farklı doğal olmayan sebeplerden dolayı kullanması sebebiyle böyle bir karar almışlar.

Günümüzde ise bu görevi jandarma komutanlığı devraldı eski halinden daha iyi bir hale getirilmiş şekilde e-devlet doğrulaması yapılarak kullanıla biliyor. Eskisine göre içerisinde artık iç burkacak o fotograflar ise pek yer almıyor gibi incelemelerimize göre

Daha öncesinden ise asayiş müdürlüğü tarafından devralınmıştı bu sefer jandarma müdürlüğünde sabit kalacak mı iler ki zamanlarda göreceğiz. Ancak şuan da bu hizmet modülü jandarma müdürlüğü tarafından verilmektedir.
Kategori

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top