EscobarVip Büyük Skandal! Türk İfşa Grubu Teroristler Tarafından Yönetiliyor!

0

EscobarVip Büyük Skandal! Türk İfşa Grubu Teroristler Tarafından Yönetiliyor!


Türk ifşa aleminin en büyük çaplı paylaşım sayfalarından olan bu grup arkasın da büyük oyunlar döndürdüğü tespit edilli. Haber ajansımıza gönderilen bilgilere göre Bingöl ve Diyarbakır gibi bir çok illerinde yaşayan bir çok PKK mensubu üyeye gıda ve erzak yardımı yaptığı hakkında bir çok bilgi gönderildi.

Bir çoğu şuan da gerekli mercilere gönderildiği için şuanlık haber sitemizde paylaşmamıza izin verilmiyor. Ancak günlük 3000 veya 4000 reklam payları ile daha da artan gelirlere ulaşan bu escobarvip ifşa zincirinin PKK ya çalıştığına dair büyük söylemler bulunmakta 

Her izlediğiniz ifşa videosunda geçtiğiniz reklamlı linklerin parası PKK yandaşlarına gidiyor bu alçak hainlere ekmek yedirmemek için lütfen bu isim altın da geçen site ve gruplardan hiç bir linke tıklamayınız. Aksi takdir de vatan hainlerine bir ekmekte siz sunmuş olacaksınız.

Çok yakın zamanda daha fazla bu ekibin kurucuları hakkında bilgiler içeren haberler gelecektir sanalda hangi mecralarda isimleri geçmiş birer birer sizlere sunacağız hiç bir alçak yaptığının bedelini ödemeden yaptığıyla kalmayacak!

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

Turk İfsa

Kategori

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top