En Sevdiği İhanet Etti Bütün Bilgileri İfşalandı! H4WK Sanalı Terkediyor!

1

En Sevdiği İhanet Etti Bütün Bilgileri İfşalandı! H4WK Sanalı Terkediyor!


Hawk kod adıyla bilinen pekte ünlü olmayan yeni yeni sanala atılmış yeni bir defacerdi ancak kalbini bir kıza kaptırmasıyla derbeder olması bir oldu sevdiği kız arkadaşı ile anlaşmazlık yaşayınca bizim eyşan diye adlandırdığımız o kaltak tarafından düşmanlarına bilgileri sızdırılıyor.

ŞİŞKO PATATES YARIM KİLO DOMATES


( İfşa sitemiz üzerinde yasak olduğu için sansürlenmiştir! )

Kaltak tarafından alınan bilgiler daha fazla araştırılarak TC vs vs.. bir çok bilgisinin sanal alemde yayınlanmasına yol açıyor ve neredeyse bütün sanal alem tarafından bilgileri public şekilde bulunabilir hale geliyor.

PRİVNEWS NASİHATLAR



Eğer reel hayatınızda bir sevgiliniz varsa onu etkilemek için hack hayatınızı anlatmanız sizin kişiliksel ezikliğinizi gösterir çünkü kendinizi değil burada ki osuruktan hikayeler dolu uyduruk bir hayatı ona etik bir şeymiş gibi göstermeniz zamanla kişisel gelişiminiz de size çok fazla zarar verecektir. 


Sanal mecra üzerinden sevgili yaparsanız eğer nudesini almadığınız sürece kolay kolay bilgilerinizi vermeyin yoksa aksi takdirde tek zararlı çıkan kişi siz olursunuz ama bize soracak olursanız sanal üzerinden sevgilicilik oynamak MODEMİMİ SİKİCEN OROSPU COCUGU aşırı saçmadır.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. kız 3 4 yıllık değil kız benim bilgimi vermedi boş makina yazısı , ben manitle realim ad soyad tel no yaşadığım yer linkedin hesabımda yazıyordu yaptıkları mernis sadece verdiğim public değil VERDİĞİM İLERİ BİLGİLER yüzünden öyle oldu ki ben zaten sanalı salıp reale geçip yksye çalışalı yaklaşık 5 ay oldu ben sevgilimi her daim sanaldan uzak ttututm makinanın çıkardığı yazı sadece boş bir yazı öyle birşey yok eğer varsa fake dmdir çünkü bende sevgilimin ailesini tanırım o yüzden karşılıklı der o da yapmaz makina iftira atmış kıza mernis olayı ise şöyle ben makinaya güvenip ad soyad tel no linkedin real instagram verdim o da ihanet edip mernis atmış salak herif arines ise realimdi buulştuğum kişi makina ile arines zaten bir olup bana bunları yaptılar :) yani kız arkadaşımın suçu yko burda kahpeliği arines ve makina yaptı :)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top