Roselly ve Lous Yargıya Hesap Verecekleri Günü Bekliyor!

2

Roselly ve Lous Yargıya Hesap Verecekleri Günü Bekliyor!


Uzun süredir kapalı bir defter garip bir şekilde bugün site sahibi tarafından tekrardan açıldı. Neredeyse üzerinden 1 sene geçmiş bir saldırı için bugün site sahipleri tarafından harekete geçildi. 


1 sene önce Spyhackerz üyesi olan Roselly ve Lous hakkında yasal işlemler başlatılması için site sahipleri ADIYAMAN BAŞSAVCILIĞI üzerinden dilekçe verdiler. Adli makamlarda gereken çalışmalar başlatıldığını bildiren site sahipleri, Spyhackerz yönetim ekibine çok kez ulaşmaya çalıştığını ancak hiç birinin kendileriyle muhattap olmadığını aktardı.


Bahsi geçen kişilerin bilgilerinin açık şekilde bilinmemesinden dolayı Spyhackerz forum adresine adli bir çalışma yürütülecek olması muhtemel gözüküyor. Bu da bizlere Spyhackerz.com'un BTK tarafından kapatıldığı günleri bizlere hatırlattı umarız böyle bir facia olmadan olay neticelenir.

NOT: Tarafsız haber kavramıyla hareket ettiğimiz için bize gelenleri paylaşmakla mesuluz haberimiz de hiç bir tarafa yakınlık bildirmeden paylaşıyoruz. Bazı kesimler tarafından düşman gözüyle kimseye haber girmiyoruz TARAFSIZ HABERCİLİK neyse onu yayınlıyoruz. 

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS



Kategori

Yorum Gönder

2Yorumlar
  1. Site yöneticisi arkadaş bana bi ulaşırsan seni aydınlatayım. Ben baDsectQr

    YanıtlaSil
  2. Uff roselly ban ban ban şlaak

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top