Nefret Noyan İçin Sela Vakti! BIBIL Keriz Avı Yaptı!

1

Nefret Noyan İçin Sela Vakti! BIBIL Keriz Avı Yaptı!


Fakirlikten evde ekmek arası ekmek yiyen zavallı bir defacer ailesinin durumu olmadığı için free hostlarda sürünen gariban bir defacer insan görünce bir kap su veresi geliyor bu gariban hacker BIBIL kod adlı başka bir defacer'in saldırısıyla kazığa oturtuldu

TEK SUÇU HER SEYE BEDAVA SAHIP OLMAK ISTEMESIYDI


Bedava bir şekilde beleşten bir hayat sürmek isterken 1 ay önce domaine 10 euro para ödeyen BIBIL tarafından "  BİZ KERİZMİYİZ LAN ORSPU COCUGU " diyerek sitesi kapatıldı.

Hostu bedava şekilde İfastnet üzerinden aldığı yetmez gibi domaini Freenom üzerinden almış sitesi üzerine hack forum ve hack blog tarzı bişiler kurmuş baya bir emek sarfetmişti ki BIBIL içine küçük pipisini daldırarak yerle bir etti!

SİTEYE İCRA GELDİ! İFLAS!


http://nefretnoyan.ml/

Free host olmasından kaynaklı en küçük bir saldırı da kapandı ve bütün emekleri uçup gitti  nefret noyan ise bunu sadece oturup izlemekle yetindi. Bu haberi paylaşmamızın sebebi Free host alırsanız olacakları görmenizdir. Eğer bir projeye girişeceksiniz belirli bir meblağ ayırmanız gerekmektedir aksi takdirde bu tarz sorunlar yaşamanız kaçınılmazdır. 

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

Kategori

Yorum Gönder

1Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top