Zorgo Sanaldan Kovuldu Lamerliğine Son Verildi!

8

Zorgo Sanaldan Kovuldu Lamerliğine Son Verildi!


Sanalda çocuk çoluk dediğimizde ilk akla gelen isimlerden birisi Zorgo bu sefer yanlış kişilere yanlış zamanda bulaştı ve bunun bedeli olarak sanal hayatını sonlandırmak zorunda kalacak önümüzdeki günlerde bir çok defacer'e yerli yersiz ilk yalakalık yapıp daha sonrasında ihanet eden gerçek adıyla Emre kardeşimiz bu sefer tam anlamıyla elini verdiği gibi kaptırdı.

Yakın zaman önce kurulan hack aleminin web sitelerinin birlik haline getirildiği Black Outurkey  yönetim ekibinin ana sitelerinden birisine saldırı gerçekleştirildi. Bu saldırı lamerce bir DDoS saldırısıydı önemsizdi. Yaptığı değil arkadan ettiği küfürler yüzünden kendini hedef haline getirdi.

"Sizide Sikerim Sitenizide Sikerim" dedikten 2 gün sonra sikilmesi traji komik bir durum oldu çocuk çoluğun agzına düşmeyeceklerini gösteren Black Outurkey ekibi kendilerine bağlı olan bütün siteler için aynı duruşu göstereceklerini belirttiler.

ZORGONUN KIZLIĞININ BOZULDUGU ANLAR


Daha bilgisayarı bile olmayan fakir fukara her sabah tost ekmekten başka bişi yiyemeyen, Zorgo gitmiş olduğu internet kafede BIBIL kod adlı Black Outurkey üyesi tarafından kazığa oturtuldu. Zorgonun : "keko resimleri,telefon numarası,TC Bilgileri,Konumu" gibi bir çok bilgisi ele geçirildi. Bu saldırıyı gerçekleştiren BIBIL kod adlı hacker'i tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz!

Daha öncelerinde ise aynı durum ATHENA kod adlı küçük bir çocukta yaşanmıştı bu yüzden sizlere önerimiz birileri hakkında konuşmadan o kişilerin kim olduğunu bilmenizdir.  Bu haberimizi şöyle bir "söz ağızdan çıkana kadar o senin esirin, ağızdan çıktıktan sonra sen onun esirisindir" özlü sözle bitirelim 

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS


Kategori

Yorum Gönder

8Yorumlar
  1. EHEHEHEH İFŞALA OROSBU ÇOCUGU SANA TCM KADARATTIM ERKEKKKKKK HADİ BEKLİORUM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben facene girip mesajlarını okuyup bulmamışımdır zaten 😂

      Sil
  2. mal amq eşşeği olum sen delikanlı adam olsaydın yüzüme karşı küfür ederdin gelir burada klavye delikanlılığı yapmazdın bak ANANA SÖVÜYORUM ANAN NAMUSUN DEĞİLMİ OROSBU ÇOCUGU GELSENE TEKİRDAĞ ÇORLU REŞADİYE MAHALLESİ ŞEHİT AHMET ÇELENK OĞLU 1 ARALIK N0 7 KAT 11 ERKEKSİNYA DELİKANLIYSAN GELİRSİN OROSBU EVLADI ADAM OL GEL KARŞIMA ÇIK YİYORSA

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top