Sanaldan Silinmemek İçin Ağladı! Athena'ya Elveda!

2

Sanaldan Silinmemek İçin Ağladı! Athena'ya Elveda!


Son zamanlarda haberlerini çok fazla yaptığımız Athena Kod adlı ÇOCUK hakkında çok önemli bir gelişme yaşandı! Athena aslında 14 yaşındaymış tabi büyük kısmı burası değil asıl büyük kısmı Athena biat etmenin ne demek olduğunu bugun Mr.Hasan ve ByMahkuM isimli ikilinin SM çekmesiyle öğrenmiş oldu!

RESMEN BİAT ETTİRDİLER!


Onu eğiten elçine laf sokarak "elçin gibi özür dilemem" sözleriyle bizi güldürmüştüo lafı köpek gibi ona geri yutturdular resmen!

Haddini aşarken sınırların son ramaklarına geldiğini son haberimizde sizlere zaten bahsetmiştik kaleminin kırılmasına rağmen büyüklerinin sözlerine kulak asmamış hatta büyüğü olarak gördüklerini bile düşman cephesine almıştı!

OLAY SONRASI ATHENA


Sanaldan tasını tarağını toplayıp sırtına bohçayı vurup köyüne gitme kararı aldı. Daha fazla ağlamak istemediğini belirten ve yapmacık ağlıyamadıgınıda videodada belirten Athena çok korkmuş o yüzden dahada hackercilik oynamak istemiyormuş yazık oldu 😓

OLAYIN ARKA PLANINDA NELER VAR?

Athena bilgilerini bir yerden açık veriyor (gizli içerik) telefon numarasına ulaşan Mr.hasan ve ByMahkuM ikilisi ders niteliği taşıyan çok güzel bir olay yaşatıyorlar. Olayın içeriğine gelecek olursakta Mr.Hasan kendini savcı olarak tanıtıyor ve bastığı belediye sitelerinin hesabını Athena lamerine soruyor. Athena ağlamaya başlıyor işi biraz daha ilerleten ikili iyice kıvama getirdikten sonra ona çok iyi bir ders veriyor. Bunun sonucunda ise Athena bir daha TR sitelerinden uzak duracağına PRIVNEWS HABER AJANSI'na söz veriyor.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS




Kategori

Yorum Gönder

2Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top