Spyhackerz Yöneticisi SpyMod Allah'a Kitaba Sövüyor!

7

Spyhackerz Yöneticisi SpyMod Allah'a Kitaba Sövüyor!

SpyWhite tarafından haber sitemize gönderilen haberi sizlere aktarıyoruz sevgili privnews okurları, bazen bazı şeyler gerçekten bilgi ve gelinmiş olunduğu büyük konumlara bakmıyor. Karakter olmayınca yapılan bütün başarılarında pek bir anlamı malesef ki kalmıyor. Bizlere gönderilen haber kayıtlarındaki mesajlar gerçekten iç karartıcı umarız Spyhackerz yönetimi hızlı bir şekilde bu konuda gerekenleri yapar.

Allah'a Karşı Hakaretler Diz Boyu Rezillik!


----------------


Bahsi geçen SpyHackerz yöneticisi şuanda Moderatör olarak Spyhackerz hacker forumunda görev yapmakta bizler kendilerine şunu soruyoruz hackte başarılı olunabilir, projesel başarılar elde edilebilir, çok fazla gelirinizde olabilir. Fakat bu tarz insanlarla aynı yola baş koyula bilir mi? Bir ortamdaki yönetici sınıfının bir karakteri bir duruşu olmak zorundadır. Bugün'e kadar Nobody gibi isimler bu duruşu gösterdi ve SpyHackerz'i belli bir seviyeye getirdiler. Bu şerefsizliğin Spyhackerz'i düşürmüş olduğu konum belli ve nettir.

SPYHACKERZ MODERATOR OLDUĞU KANITI


Bu olaydan dolayımı adını değiştirdi bilmiyoruz ancak şuan SpyMod adı altında moderatörlüğe devam etmektedir. Spyhackerz kurucu ana kadrosunun bu olayı değerlendirmesi gerekmekte aksi takdirde bu şekilde tiksinç konuşmalarla forum adı lekelenmesi söz konusudur.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

7Yorumlar
  1. yakalrsam onun kafasını ezerim akılı olsunlar kendilerine

    YanıtlaSil
  2. ALLAH KAHHARDIR SENİN ALLAH BELANI VERSİN.

    YanıtlaSil
  3. bu çocuk cidden aptal, SpyHackerZ adlı forumda yöneticilere abi abi çeke çeke Moderatör olmuştur.
    Ayrıyatten de Yöneticilerin arkasından sallar, Yinede abi çekmeye devam eder.

    Onunda screenshot'u: https://i.hizliresim.com/tq78ilp.jpg

    Habere eklerseniz sevinirim, Yüzsüz pezevenk desorer.

    YanıtlaSil
  4. Biz kufredince ana avrad haber girin baskasi kufredince sadece ss amk admin ne sikime yararsin sen

    YanıtlaSil
  5. Yalnız ne güzel olaylar var lan :D yeni olayları bekliyoruz :D -h4wk

    YanıtlaSil
  6. Ya amına koyduğumun çocuğu olup olmayan bir varlığa küfretti diye neden moderatörlükten ayrılsın ki? En fazla 13 yaşında çocuklarsınız ve bu siteyi kurmuşsunuz. Hele bi durun, aklınız başınız yerine gelsin, dinleri/inançları araştırın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 13 yaşında çocugun bile kurduğu sitenin 3/1 ini başaramayacak bir insan olduğuna olduğuna eminim. Dini özgürlük diğer dinlere hakaret ederek olmuyor çocuğum ve sana şunu da belirteyim bu site gibi elimizde bir çok piyasada siteler var gidipte birilerinin forumlarında yetki köpekliği yapan insanlar değiliz senin anlıcağın şekilde

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top