RedHackAze Hacker Grubu Şerefsizliğin Kitabını Yazıyor!

2

RedHackAze Hacker Grubu Şerefsizliğin Kitabını Yazıyor!


Bu hacker grubu hakkında daha öncelerinde kendilerini hackleme gibi huyları olduğunu yayınlamıştık, lamer oldukları neredeyse bütün sanal tarafından bilinen bir gerçek haline geldi. Basit türk sunucularına login bypass yapmaktan eli nasır tutan acınası bir topluluk resmen görenleri tiksindiriyor!

RedHackAze grubunun ismindende anlaşılacağı gibi RedHack isimli sözde halkçı hacker grubunun azerbeycan yapılandırması olarak kendilerini lanse etmekteler. Fakat lanse ettikleri kişilerin 3/1 kapasitesinde dahi olmayı başaramadılar.

Sorsanız sözde TÜRKÜM derler ancak ne uzaktan ne yakından bu kelime ile hiç bir alakaları bulunmamaktadır. Eski PKK yanlısı hacker gruplarından hiç bir farkları bulunmamaktadır. Tek farkı değerli Azeri kardeşlerimizi Aze olarak grup isimlerinde kullanmalarıdır.

VATAN HAİNLİĞİNİN KAYITLARI



Vatan duyguları ile forum adresinize toplamış olduğunuz azeri kardeşlerimizin acilen yapmış oldukları yanlıştan dönmelerini temenni ediyoruz. Aksi takdirde it'in dostu it'dir bizim gözümüzde onlardan farkları olmayacaktır. Umarız forum yönetim ekibi bu gidişatından döner ve yurt dışına odaklanır.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

2Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top