Siber Terorist GaskmanKRD Türk Sitelerine Saldırdı!

2

Siber Terorist GaskmanKRD Türk Sitelerine Saldırdı!


Dağdaki akrabalarının ölüm haberiyle yıkılan GaskmanKRD, Türk SİHA'larına resmen savaş açtığını duyurdu! En sevdiği eşşeği şanzımanı bombardımanda kaybeden GaskmanKRD intikam yeminini etti ve intikamını alana kadar eşşek sikmeyeceğini sözlerine ekledi.

Türk sitelerini hedef alan PKK sempatizanı bir çok defa Türk sitelerine uyarı.php atması üzerine taraflarca uyarılmıştı. Bu kurallara bi zamana kadar uyuyordu tâki bacısının amına bomba atılana kadar! bacısı gözünün önünde infilak eden GaskmanKRD eline keleşi aldı ve siber dünyada terör estirmeye başladı!

SALDIRI KAYITLARI


 

Hain ve Kelleş saldırıyı kesinlikle kınıyoruz tam anlamıyla rezalet! Türk hackerlerden bu yeni Türk düşmanlarına karşı güzel bir cevap bekliyoruz. Türk sitelerine karşı başlatılan bu saldırılardan caydırıcı işlere ajansımız olarak bizler imza atmıştık daha önceleri BURADAN O HABERİMİZE GİDEBİLİRSİNİZ.

KURDİSTAN NEWS AÇIKLAMA 


Alçak saldırıyı kendileri arasında zafer olarak nitelendiren bu alçaklara denilecek hiç bir söz bulamıyoruz umarız bir dahaki SİHA operasyonunda bacın değil sen infilak edersin alçak herif.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS





Kategori

Yorum Gönder

2Yorumlar
  1. Lan ne kadar hızlı gördünüz aq

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gaskman sakin ol aslan :D hewal were were daha türk sitesi basacaz slajflksahgkjsahgsalkg

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top