Üyelerini Devlete Fişlemeyen Hack Forumu Büyümeye Devam Ediyor!

1

Üyelerini Devlete Fişlemeyen Hack Forumu Büyümeye Devam Ediyor!


Sanalda uzun bir süredir ölü bir toprak vardı bu toprağı kaldırmak amacıyla kurulmuş başarılı bir hack forumu hackzzers.com adresi yakın zamanda bir çok hack forumunun önüne geçmeyi başardı. Bir çok eski defacer'i ekibine katan ve hızla büyümeye devam eden bu grubun amacı hack camiasına hizmet etmektir.

Hackzzers ekibinin arkasında olan daha büyük bir ekip mevcut o yüzden forum ismi karalama gibi olaylarda farklı isimlerin ne tarz işlemler yapabileceği bellidir o yüzden bu tarz fikirleri olan değerli dostlarımız varsa şimdiden vazgeçmesi tavsiyemizdir.

Burada ayrı bir oluşturmak istediğimiz ortam ise büyük site adminlerinin toplanıp yeni projelerde grubumuza ait yazılımcılar ile beraber çalışmalar yaparak maddi kazançlar elde edilmesi şuanda bu platform üzerinden olmasa da bu amaç kısmi olarak uygulanılıyor.

Kısaca demek istediğimiz vakit öldürmek için değil vaktinizi gerçekten değerli bir şeylere dönüştürmek istiyorsanız girmeniz gereken bir platform olacak zamanla şuanda oluşum başlarında olduğu için öyle bir çalışmamız mevcut değil.

HEDEFLERİMİZ NELER?

Amacımız kimseyle kavga etmek kesinlikle değil rakiplerimiz olabilir ancak rakiplere düşman gözüyle bakmak bize yakışır bir eylem asla değildir. Düşman belleyecek olursakta birilerine gerekenleri yapmaya da hazırız elbette

Hedefimiz bünyemiz de olan sitelerimizi korumak ve siber güvenlik farkındalığını arttırmak olacaktır.

DAMAR DEVLETE SİZİN BİLGİLERİNİZİ İSPİKLEMEZ



Hackzzers siteye üye olurken size onaylıyorum diye kabul ettiğiniz anlaşmada ki üzerimize gerekliliklerimizi ve gizliliğinizi sonuna kadar koruyan bir platformdur. 

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

1Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top