TurkicHackersRulez Kapanma Kararı Aldı!

0

TurkicHackersRulez Kapanma Kararı Aldı!


Yıllardır hack camiasında aktifliğini sürdüren ve bir çok hack saldırısı ile de hack camiasının gündemine gelmeyi başarmış başarılı bir hack forumuydu, hack camiasının iyice çocuk çoluk kreşine dönmesiyle beraber web hacking'in son kalelerinden birisi daha yıkıldı.

2017-2018 senesinden beri varlığını sürdürmüş ve sağlam bir kadrosu bulunan bu hack forumunun çoğu üyesi yurt dışında yaşayan gurbetçi türklerden oluşmaktaydı, geçtiğimiz günlerde gündelik hayatında girdiği bazı olaylar sonucunda yıpranan TRACK3R sanal ile değil kendi hayatı ile ilgileneceğini belirterek TurkicHackersRulez efsanesine son verdi.

Daha öncesinden bizim de ortak olduğumuz büyük çaplı bir konsey kurulmuştu bir çok hacklink ve hack forumu sahibi bu konseye üyeydi. Şuan da ise belirli faaliyetler kısıtlı olarak devam etse de tam anlamıyla ileriye dönüşlü bir çalışma bulunmuyor.

Umarız çok yakın zamanda tekrardan online olma kararı alırlar ancak şuan ki kararlarının kendileri için en doğru karar olduğunu düşünmekteler ve bizde bu kararlarına saygı duyuyoruz kendilerine normal hayatlarında başarılar dileriz.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top