Defacernews Gerçekten Bu İşi Başarıyor mu?

0

Defacernews Gerçekten Bu İşi Başarıyor mu?

Türk hack camiasında çok sayılı isim kendi exploitlerini yazabiliyor çoğu da yazdım deyip ondan bundan çalarak piyasaya editlemiş olduğu loglu shelline kadar salıp milleti kullanıyor. Çok yakın zamanda hack camiasını izlediğimiz de sonradan çıkıp çat pat da olsa ismini küçük bir kısıma duyurmuş olan defacernews.com üzerinde ki toollar hack camiasında çok konuşulmaya başladı.

Başarılı bir defacerlik kariyeri olan defacer'in altında yatan ayrı bir başarılı yazılım hayatı yatıyor ancak çoğu kısım tarafından toollarının edit ve çalıntı olduğu söyleniyordu bizde tarafsızlık ilkelerimizi önde tutarak çoğu projesine bir inceleme gerçekleştirdik.

BUNLARIN ÇOĞU ÇALINTIMI? NE KADAR GUVENILIR?


İncelendiğin de Lookup gibi toolların benzerlerinin başkaları tarafından daha öncelerinde tasarlandığını görebiliyoruz ve daha öncesinden NinjaCR3 tasarlamış olduğu serverscan'ın bir değişik versiyonu sitelerin de mevcut ancak içerisine baktığımız da ise bu toollar mantık olarak ne kadar benzese de emek barındıran ve L4ncelot'un kendi çabaları ile yazılmış esaslı toollar olduğu anlaşılıyor.

HACK CAMİASIN DA TURKİYEYİ TEMSİL EDİYOR

Bir çok yabancı tarafından da bilinen bir site olmayı başarmış bir duruma gelmiş durumda günlük ziyaretçisi ve indirme sayısı ideal bir boyutta gözüküyor. Şunu da belirtmeliyiz ki ordan burdan toplama paylaşımlar yapan saçma sapan tool paylaşım sitelerine göre gayet başarılı L4ncelot ve ekibine başarılar dileriz.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top