Hack Bilmeyen MRZ1882 Hack Gurmesi Oldu!

2

Hack Bilmeyen MRZ1882 Hack Gurmesi Oldu! 


Okulda felsefe dersinde öğrenmiş olduğu felsefi bilgileri ("dini,dünyayı,evreni") anlamaya veya araştırmaya kullanacağına privnews'in varlığını allahın varlığı gibi sorgulayan bir değişik çeşitte lamer aslında kendisinin bize yazdıklarını çok geç duyduk ancak okuyunca ne diyor lan bu değişik diye incelemeye aldık

HABER ATEİSTİ MRZ1882


Biz bizi eleştiremezsiniz demiyoruz ancak bizi eleştirirken mantıksal eleştirilerde bulunmazsanız elbette sizi onaylamamızı bizden bekleyemezsiniz her okurumuzun görüşleri bizler için önem arz etmektedir. Kuyruğuna basınca kötü kuyruğunu okşayınca iyi olan insanların görüşleri bizler için değersizdir biz hem okşar hem de yeri gelince basarız bu da bizim TARAFSIZLIK politikamızın gerekliliklerindendir.

Gurmelik Kayıtları



Biz hiç bir forum adresine bağlı değiliz veya kendi dost ortamımızı yüceltip diğerlerini küçültmüyoruz veya her gün kendi forumlarımız da ki olayları hikayelerle komikleştirip sizlere sunmuyoruz forum adresimize hit gelsin diye, bizler sizlere neyse onu sunuyoruz! 

Eğer taraflı habercilik görmek istiyorsanız daşak yalamalı haber siteleri mevcut onlara yönelebilirsiniz elbette tekel bir camia değil hack haber camiası bizi eleştirmek herkesin hakkı ama eleştirirken doğru eleştirin.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

Kategori

Yorum Gönder

2Yorumlar
  1. Knoryek Awelini Yedim

    YanıtlaSil
  2. ANANI BACINI SIKEM SENIN ORRROPSUNUN DOGURDUGU YAPTIGIN HABERE BAK HELE AMINA SOKTUGUMUN ALAGAVATI

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top