Hack camiasında en çok para nereden kazanılıyor?

0

 Hack camiasında en çok para nereden kazanılıyor?


Hack camiasında bir çok yoldan bir çok şekilde para kazanan insanlar var. Bir çoğu grup halinde bir kısmı ise tekil halde kazanmakta hepside bir şekilde para kazanmakta bu kazanç grupları çok fazla kategoriye ayrılmakta biz ise size en çok kazananlarını ve nasıl kazandıklarını yazacağız.

HACKLİNK / SEOCULUK 

En çok para kazandıran piyasa budur geliri sabit olur genel olarak eğer sağlam bir linkciyseniz geliriniz 20.000 altına düşmez her ay giderek katlanır eğer müşterileriniz adult üzerineyse aylık 120.000 TL ye ulaşacak gelire kadar ulaşanlar mevcut bu yüzden en çok kazanan ve en rahat yoldan kazanan kategori bu olduğu için en başa bunu ekledik.

CARDİNG / DOLANDIRICILIK

Bu iş en risklisi diye biliriz ama en çok kazandıranı da bu diye biliriz ancak şöyle bir baktığımız da bu sektörde hızlı kazanan hızlı gidiyor o yüzden siz siz olun bu kategoriden uzak durun bu kategorinin kazancı DROPCULUK üzerinedir. Başkalarının kartları üzerine alınan ürünler alınır ve daha ucuza farklı yerlerde satışa sunulur bu şekilde bunu yapan kişiler büyük kazançlar elde ederler.

STRESSER / DDoS Atma Siteleri

Eğer bu işte bir defa başarıyı yakalarsanız her zaman kazanırsınız genel olarak müşterileriniz yabancı olacağı için sürekli euro veya dolar bazlı alacaksınız. Bu yüzden aylık kazancınız 20K - 50K arası değişim göstere bilir. Bu piyasaya girmek kolay değildir belirli bir bilgi birikimi gerektirir ve sitenizin gerçekten çok güçlü olması gerekiyor piyasada rakip çok müşterilere sizi seçmeleri için bir sebep sunmalısınız.

SOCİAL HACKİNG / HESAP ÇALMA

Çoğu hack forumunda dökümanlarına ulaşabileceğiniz bir türdür genel olarak yetenek değil şans işidir. Oluşturmuş olduğunuz gerçek olmayan instagram destek sitesini hedef kullanıcıya gönderir ve hesabını ele geçirirsiniz. Daha sonrasında farklı platformlarda bu hesapları takipçisine göre satabilirsiniz.


Eğer bu kategorilerden birine girebilirseniz hack camiası üzerinden kazanç elde edebilirsiniz. Tabi ki yüzlerce farklı para kazanma yolu var ancak biz size en bilinen ve en yaygın olanlarını sunduk. Hiç birini tavsiye etmiyoruz ancak araştırdığımız da elimize bu sonuçlar çıktı ve siz değerli takipçilerimize sunduk.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top