Sanalda Taşak Gezdiren Serisi : Mürrez Kimdir? Başarılı Hack Hayatı

0

Sanalda Taşak Gezdiren Serisi : Mürrez Kimdir? Başarılı Hack Hayatı


Sanalda bir çok kişi bir hack dalı seçer "network,web hacking,cracking,carder" bu saydığımız alanların hepsine sahip bir isim Mürrez kod adlı türk hacker çocukluk yaşlarından beri sanal'a hayatını adamış birisi isminin geçmediği mecra neredeyse yok

Hiç bir düşmanı şuana kadar onu alt etmeyi başaramadı, onlar onu alt etmeyi düşünene kadar o her şeyi planlayıp bitirmiş oluyor ya da tek bir lafı ile etrafında ki kişilere ihale ediyor.

BRUTE ABİLERİNE KUŞ UÇURTMUYOR!

Brute ile icraatler yapan kişilere inat olarak türkiye de ki %70 devlet kurumuna girip gerçek icraatin ve bilginin ne olduğunu Qualin kod adlı öğrencisi ile hack camiasına gösterdiler. Çoğu hack grubu bir devlet sitesine girdiğinde yaygarayı koparıp bütün hack haber sitelerine ve global haber sitelerine gündem için yırtınırken Mürrez'in oluşturmuş olduğu ekip kılını bile kıpırdatmıyor!

BİLGİ SHOW DEĞİL ASİLZADELİKTİR!


Bilgisini kutuda saklamak yerine insanlarla paylaşan, ve bunu hiç düşünmeden yaparak bir çok sanalda ki pek çok yeni isime öncü olmuş birisi ancak bugüne kadar yaptığı yardımları yüze vurmadığı için değeri pek çok kesim tarafından unutulmuştur.

MÜRREZ ŞİMDİ NE Mİ YAPIYOR?


Yılların verdiği yorgunluk onu bu işlerden uzaklaşmaya itti ve çoğu eski isim gibi 2021 yılın da sanaldan uzaklaşma kararı aldı. Artık çok fazla çocuk çoluk işleri olarak ima edilen sidik yarışlarına girmiyor. Yapacağı işleri kendi çapında gösterişten uzak yapmakta kısacası EKMEĞİNDE diyebiliriz.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

Kategori

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top