Sanalın Durdurulamaz Gücü! HackReis Her Yeri Hackliyor Kaçın Kurtulun!

2

Sanalın Durdurulamaz Gücü! HackReis Her Yeri Hackliyor Kaçın Kurtulun!


İnternet üzerinde ne görüyorsa hackleye bilen büyük bir varlık, HackReis bazıları ona internetin Thanos'u diyor. Ancak o bundan daha da fazlası kendisini bir süre Ayyıldız Tim üyesi olarak gösterse de hızını alamayıp orayı da kısa bir süre sonra hacklediğini facebook hesabı üzerinden paylaştı

Ayyıldız Tim yöneticileri korku ve dehşete kapılmış bir şekilde bu siber zeka bakışlarıyla bütün sistemlerin anasını ağlatabiliyor ve bunu sadece "ögeyi denetle" ile başarabiliyor!

Kendisi artık yeni çağ siber savunma eğitimlerinde işlenilecek bir akımın öncüsü LAMERİSHACKİNG malesef ki şuanlık bu hacker'in önüne geçebilecek bir güç veya bir eğitim söz konusu değil eğer sizi gördüyse hacklenmeye mahkumsunuz!

BÜYÜK TEHLİKEDELER!



Şimdi ise Cnzburak,Hadise ve Acun abimizin hesaplarınıda ele geçirdiğini iddaa eden yüce sanalımızın yüce Thanos'u bu kadar büyük hesapları bile 120TL satarak ne kadar gözü tok olduğunu da gösteriyor.
Biz Privnews ekibi olarak kendisini şaşkınlıkla izliyoruz.

Corona virüsü gibi adam hacklenmemenizin tek yolu yakalanmamanız arkadaşlar o yüzden siz siz olun Seyit Meydaner'den uzak durun.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

Kategori

Yorum Gönder

2Yorumlar
  1. Yapıcak haber mi bulamıyosun kanka çok boş olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha beterleri var bunları mı paylaşalım piyasanın çoğu bu tarz çocuk çoluk çakma icraatleriyle dolu bizde ne gördüysek onu paylaşıyoruz.

      Gerçi artık haber de ay'dan ay'a paylaşıyoruz vaktimiz olmuyor.

      https://www.hizliresim.com/2vap7ag

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top