Pedrino Root İfşa Arşivi Ele Geçirildi! Neredeyse Herkesin Bilgisi Mevcut!

5

Pedrino Root İfşa Arşivi Ele Geçirildi! Neredeyse Herkesin Bilgisi Mevcut!


Uzun zamandır projeli ve kademeli ilerleyen bir Sosyal Mühendislik olayı ismini vermek istemeyen ve bize gerekli bilgileri ve kanıtları gösterdikten sonra ortadan kaybolan bir anonim takipçimiz tarafından iletildi.

İçeride sanaldaki eski isimlerin bile telefon numaraları,ifşaları,ev adresleri gibi bir çok bilgileri yer almakta sanalda hiç beklemediğimiz isimler bu ifşa arşivinde yer alıyor videoda 3/1'lik bir kısımı gösterdik bir çok isimin bilgileri yer alıyor.

İFŞA ARŞİVİNİ GÖREN PRİVNEWS ADMİNİ


İçeride incisinden cincisine carderinden defacerine tiktok ünlüsünden sanal mafyasına kadar bir çok kişinin bilgileri bulunmakta olan bu arşiv 1.5 seneden beri çekilen Sosyal Mühendisliklerin sonucudur. Bu haberi paylaşma sebebimiz Pedrino Root'un aslında dost ayağıyla sizlere neler yapmak istediğini göstermektir.

ARŞİV KAYITLARI


Gördüğünüz gibi bütün dostlarının bilgilerini şizofrence biriktirmiş bu güne tâki hacklenene kadar bütün her şeyini sunucularını her şeyini bizlere gönderdi böyle bir şerefsizi hiç bir ortamda tutmayın tutarsanız da siz bilirsiniz elbette bir gün sizin de bu şekilde ifşalarınızı tutacağından emin olun.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

5Yorumlar
  1. amk kiz arsivi bu ifsa degil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. J4ND4 gibi isimlerin bilgileri mevcut ben bazı yerleri sansurledim bir çok kişi var. bizden bile bir çok ismin fotorafları vardı sansurledim. 3/1'lik kısmı olarak gönderildi bu bize allah bilir daha kimler kimler var

      Sil
    2. aadam yememiş içmemiş sm çekmiş resmen herkese

      Sil
    3. adam yememiş içmemiş sm çekmiş herkese vay vay

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top