HACKERHUB DİSCORD SUNUCUSU AÇILDI!

0

 HACKERHUB DİSCORD SUNUCUSU AÇILDI!


Bir çok hack forumuna dayalı hacker grubu hacker camiasında mevcut günümüzde bir çoğu sosyal medya tarzı içeriklerle doldurulmakta web hacking gibi asıl önemli faydalı konular geride bırakılmakta ayrıca webcilerin ise tarafsızca sohbet ve muhabbet edip bilgilerini güvenli şekilde virüs yeme tehditi ile karşı karışıya kalmadan yapabileceği bir kuruluşun ana temeli olan HackerHub ekibinin discord sunucusuna katılarak saygın bir ortamda ortak hobilerinizin olduğu dostlar edinebilirsiniz.

HACKERHUB KİMDİR? 

2018 Yıllarında açılmış bir blog adresi ile kurulmuştur insanlara bilgi paylaşımını tool ve benzeri programların indirilmesine olanak sağlamış bir paylaşım platformu olmuştur ve zamanla kendi arasında bir grup oluşturmuştur. Günümüzde blog veya bir site adresi üzerinden ilerlemek yerine kendilerine discord adresi açmayı tercih eden bu grubun içerisinde bir çok bilgili isim yer almaktadır.

Bizim web sitemizinde içerisinde olmuş olduğu R34 isimli grubun webmaster birliğine ait bir küçük oluşumdur. Eğer sizlerde sitelerinizi geliştirmek isterseniz bu discord sunucusunun yetkilileri yolu ile belli bir süreçten geçtikten sonra R34 dediğimiz webmaster site zincirine katılabilirsiniz.

Kategori

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top