Güney Afrika Siteleri Bobreksiz Tarafından Avlandı!

7

Güney Afrika Siteleri Bobreksiz Tarafından Avlandı!


Bir bidon su için kabile savaşları yapılan, fakir ülkeler statüsünün en üstünde bulunan Güney Afrika locasyonlu web sitelerine Bobreksiz kod adlı hacker tarafından saldırı düzenlendi! Saldırıda 30 adet web sitesi hacklenerek yayın hayatına son verildi.

SALDIRI KAYITLARI


saldırıdan kısa süre sonra başka hack grupları tarafından index üstü atıldı tahmini olarak konuşacak olursak eğer web sitelerinde Webdav zafiyeti bulunuyor olabilir tabi tam kapsamlı bakmadığımız için kesin bir şey söyleyemeyiz. 

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

7Yorumlar
  1. bobresiz ne aq tüm veletler webe geçmiş .d

    YanıtlaSil
  2. Güzel Bir Şey Yapmışsında Yazık Ama Afrikaya Adamlar Su Bulamıyo

    YanıtlaSil
  3. a.. Kodumu iss'ci seni lamer birde kendini hackledim diye haber yapıyor qwqwqwqw

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amk aveli bu arkadaşı savunmuyorum ama sen ne boksun aq ne yaptigini gorduk çop sitelere basip ismini bura bura hacked diye attin ozel site diye insanlari kandirdin. ozel dedigin yerlerin 0 ranki vardi aq oqiweuoqiweuoq aminakodumun evladi ve lameri kendin bir bok olmadan birisine camur atma

      Sil
    2. Aga boşver böyle lerine laf anlatmaya değmez ben hiç bir zaman demedim ki şöyle hackerim,böyle hacklerim, böyle hackledim,web'ciyim vesaire. Ama bu tipler bir bok beceremeden oturdukları yerden millete bok atmaktan başka hiç bir şey yapamaz.
      ki Ben bu siteye haber konusu olduğumu bilmiyordum bile bir iki kişi attı öyle öğrendim...

      Sil
  4. Ben yapmadım dostum Haberim bile yokdu buraya çıktığım dan Çok birşey yapabiliyorsan kendin yap,kendin yücel. Millete bok atmayı bırakın artık!

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top