Csery Lamerliğini Bir kez Daha Kanıtladı!

4

Csery Lamerliğini Bir kez Daha Kanıtladı!


Sanalda FckEditor açığının dorklarını dahi GaskmanTR'den dilenerek almış tam bir ezik lamer! Utanmadan birde bunu kullanarak zone kasıyor içler acısı bir durum. İnsanın yüzüne tüküresi geliyor fakat insan buna sarfedeceği tükürüğüne acıyor!

İndex'i bile yapmaktan aciz birisi Csery tek yapabildiği kahvehanelerdeki yancılar gibi birisinin yanına girip bişiler dilenebilmek index'ini dahi Mutarrif'ten dilenmiş. Şurdan 2 shell atalımda anasayfaya bas diyeceğiz fakat shell nasıl kullanılıyor diyeceksin diye korkuyoruz yüzsüz Csery!

Sikte bile kafa var bunda oda yok insan birazcık araştırır emek sarfedeceği kendini geliştireceği şeylere yönelir peki Csery napıyor?

HACKERLERİN GÖTÜNÜ YALAMA SANATI


Bu tarz lamerler sadece icraat yapabilmek için yapamayacağı giremeyeceği kılıfı olmayan kişilerdir. Onlar için bilgi almanın tek yolu göt yalamaktan geçer en iyi götü yalayan en iyi Hacker olacağına inanırlar. Bunların önde gelenlerinden Csery piyasada bir çok kişiye bilgi için köpeklik yaptığı biliniyor biz sadece bir kaçını sizlere bu haberimizde aktardık!

LAMERLİK KAYITLARI

İşin tuhaf yanı ise bu haberi ismini belirtmemizi istemeyen Csery'in yakın dostlarından birisi gönderdi. Unutmayınız ki menfaat üzerine kurulan dostluklar yıkılmaya mahkumdur. Anlaşılan birinin menfaatleri artık bitmiş gibi gözüküyor.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

Kategori

Yorum Gönder

4Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top