Brutechosa Kayıp Lamerler Mezarlığına Defnedildi!

0

Brutechosa Kayıp Lamerler Mezarlığına Defnedildi!


Brutechosa yüzsüz olduğu için yaka paça kovulduğu yerden önceden yaptığı gibi göt yalama sanatı ile kısa sürede yükselebileceğini düşündü fakat işler düşündüğü gibi gitmedi sözde Sosyal Mühendisliği başlamadan son buldu!

Daha öncelerinde Nobody tarafından hacklenen gururu ayaklar altına alınan daha sonrasında gururu olmadığı anlaşılan Anarchosa, Spyhackerz ekibinden istifa ederek yediği kaba pislemiş kendi forumunu açmaya çalışmıştı!

BABASINA KAFA TUTAN ANARCHOSAYA BABA TOKATI 


Sanal'a geri dönmek isteyen Brutechosa'nın ilk hedefi Nobody oldu ancak bilmediği bir şey vardı herkes onun gibi MAL değil bu dünyada, herkesi kendi gibi sanan Brutechosa götüne 2nci defa kazık çakılarak kayıp lamerler mezarlığına defnedildi!

LAMER AĞLAMA KAYITLARI


Lisedeki azgın regl kızlar gibi Nobody'e yaklaşan Brutechosa SM çekecekmiş sanalda senin gibi her yanına gelene sik kaldırsaydı Nobody kardeşimiz ortalık orospudan geçilmezdi. Eyy Brutechosa o girdiğin lamer mezarlığı sana en yakışan yer oldu bunu unutma!

Sanal hayatı lamerlikler üzerine kurulmuş olan Anarchosa resmen lamerliğin kitabını yazıyor gelmiş geçmiş en büyük lamerler listesi yaparsak en baş isimler arasında kendisinede yer vereceğimizden kuşkunuz olmasın sevgili privnews okurları 

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS


 



Kategori

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top