DarkCyberWeb Bir Birine Girdi! Neler Oluyor?

0

DarkCyberWeb Bir Birine Girdi! Neler Oluyor?


Birbirlerine sanalda küçücük nam veya saygı kazanmak için art arda yaptıkları kahpeliklerle düşmanlarını kendilerine güldüren DCW isimli hacker grubu dagılmanın eşiğine geldi! 

Yönetici grubu kendi arasında ihanet döngüsüne girdi. İlk başlarda grup içerisindeki küçük üyelerinin kredi kartı dolandırıcılıgından yakalanmasıyla DCW isimli grup yakalanan üyelerinin bilgilerini tehdit ederek internet üzerinde paylaşmıştı.

Bunun üzerine arasında kavgaya yol açan bu durum bazı Carderler ilede başlayan kavgalarıyla beraber daha fazla büyümüş  ama bu seferde kendi içlerinde kendi yönetici grubundakilerin bir birlerine ihanetine kadar bu içlerindeki eş dost satma olayı işlemiş görünüyor ki youtube kanallarından yıllardır dostluk ettiği kardeşlik yaptığı insanların bilgilerini paylaşabiliyorlar.

SANALIN YÜZ KARALARI


Bir çok defa dostlarınıza ihanet ederken düşünmediniz mi? İhanet felegi sizede döner diye bugunde dönün bakın ki gruptaki bütün üyeler bir birlerinin kuyusu kazıyor tamamen çıkar otağı diyebilecegimiz bir ortam oluşmuş durumda kişilik ilerde yaşayacak oldugunuz sorunlarınızın önüne geçebilmeniz için en yakın zamanda dağılıp bu ortamlardan uzaklaşmanızı size bir abi tavsiyesi olarak tavsiye ederiz.


TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRİVNEWS

Kategori

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top