Blackouturkey ekibi tarafından tecavüze uğradı ! (Emironlin3x)

1

Blackouturkey ekibi tarafından tecavüze uğradı ! (Emironlin3x)


Sanal da ilginç hareketler sergileyerek insanların ilgisini çekmeye çalışan bir zavallı evet sizinde tahmin edeceğiniz gibi bu isim emironlin3x daha öncelerinde youtube üzerinde hackerlık videoları çekerek kendini olmadığı bir şeye inandırmıştı.

Çoğu kişi buna gülerek geçsede emironlin3x hâlâ hayallerinden vazgeçmedi. Gözü sürekli yükseklerdeydi yalanları gerçek olmasa da, onun için hayalleri bile bir gerçeğin yansımasıydı o ise o yansımaya inanarak kendini kandıran aciz bir zavallı!



emironlin3x kendine havalı müzikler açarak evde yatağında çılgınlarca dans ederek insanlara yalan söylemeye devam ediyor ilginç olaylardan birisi ise marketlerden ve bir çok kuruluşdan bir şeyler çaldığını ifade ediyor btk akademinin vermiş oldugu şeyleri kendi dilinde "ben çaldım beyler hahaha"  gibisinden ithamlar da bulunuyor.

Tek BTK olsa diyoruz, Siberay gibi devlet kuruluşlarına da aynı ithamlar da bulunan bu arkadaşımızın Allah yardımcısı olsun. kendisi CTF çözmesini dahi bilmeyip writeup ile çözmeye çalışıyor 1 günde 20 oda çözme yeteneğine sahip bu kardeşimizin bir an önce Psikiyatristlere  acilen görünmesi gerekiyor gereken raporları çıkarmaları için göreve çağrıyoruz!

Haber Yazarı : Uoyw
Kategori

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. K4nun1 veledine sert girdiğim için zymper apisine bu haberi yaptırmış. Hahaha :D
    Veledi zina kurtlar vadisi özentisi kendini mafya sanan k4nun1 veledi b3zkurt ile kavga edip bize geldi arkadaşı kalmayınca ĞFDSÜFĞSÜDŞFD

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top