Hilem (Hilem.net) Yeni Nesil Dolandırıcı Sitesi!

1

Hilem (Hilem.net) Yeni Nesil Dolandırıcı Sitesi!


Hilem.net olarak bilinen ve yıllardır faliyet göstermekte olan sahtekar ve düzenbaz dolandırıcı çetesinin oyunu bugüne kadar kendileri tarafından türlü oyunlar yapılarak saklanmıştı. Bir çok kişiyi dolandırıp binlerce liralık vurgun yapan bu grup gün geçtikçe daha fazla insanı ağına düşürüyor!

AZAR DOLANDIRICILIGI


Azar üzerinde sınırsız elmas hilesi vaadiyle insanlara paralı sms reklamlarına bilinçli yönlendirmeler yapıyor. Bu gelen kazançtan komisyon alan site sahipleri şahıs başı en az 78TL kazandığını söyleyebiliriz ve bu dolandırıcılık ağına binlerce kişi düşüyor!

NEDEN DAVA YEMİYORLAR?

Büyük bir dolandırıcılık ağları olan hilem.net ekibi küçük çaplı vurgunlarla büyük paralar kazandığı için dava yemiyor yanisi kimse 78TL'si için gidip dava filan açmıyor. Aksi takdirde kendileri daha fazla zararlı çıkmış oluyorlar ve insanların bu zaafından yararlanan bu dolandırıcı ekibi kazandıkça kazanmaya halen devam ediyor!

CİMER ŞİKAYET ETME

E-Devlet bilgilerinizi kullanarak +18 yaşından büyükseniz şikayette bulunabilirsiniz yoğun bir talep üzerine bu dolandırıcı ekibine büyük kapsamlı bir operasyon düzenlenecektir. Eğer sizde bu ağa düşmüş birisiyseniz yorumlarda maduriyetinizi anlatarak diğer insanların bu ağa düşmemesine fayda sağlayabilirsiniz.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. siteden alışveriş yapmadan önce internette gezineyim dedim siteniz de ki haberi gördüm çok teşekkür ederim bilgilendirme için.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top