TurkHackTeam Çöküş Dönemimi Yaşıyor?

7

TurkHackTeam Çöküş Dönemimi Yaşıyor?


TurkHackTeam forum adresinde bulunan ve tahminimizce ekip üyesi olan bir takipçimiz tarafından gönderilen habere göre TurkHackTeam yönetim kadrosu kendi aralarında kavga edip yönetim ekibinden bazı isimlerle yollarını ayırma kararı aldı, ancak bu isimler yıllardır bu hack forum adresine emek vermiş emektar isimler olunca akıllara şu soruyu getirdi TURKHACKTEAM DAĞILIYOR MU?

Yönetim kadroları üzerinde moderatör olarak uzun yıllardır görev yapan PERPLEX kod adlı yönetici isim forum ismini korumaya çalışırken arkadan hançerlenerek forum adresinden gönderildi neredeyse onca yılın 1 gram hatrı yokmuş gibi yanlızlığa terkedildi!

GÖNDERİLEN ANONİM HABER


Aslında iki tarafta bakıldığında kendince haklı gözüküyor ancak böyle bir ayrılığın eğer haberde ki anlatılan kişinin yaptığı bütün fedakarlıklardan sonra gerçekleştiyse diğer emekçi THT üyelerinin sonunun da böyle bitmeyeceği tartışılır.


Forum üzerinde yasaklanan hesabına atılan ban mesajı ise saygınlığı ile bilinen THT forumunu lekeleyici nitelikte diyebiliriz her ağacın dışı içiyle bir olmuyor gördüğünüz gibi yıllardır disiplin ve saygınlığıyla bilinen platformun bu tarz bir rezalet ile patlak vereceğini kim tahmin edebilirdi. 

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

7Yorumlar
  1. HAYIR TÜRK HACK TEAM ÇÖKÜŞ DÖNEMİNİ YAŞAMIYOR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reis bak eminsin dimi kesin bilgi

      Sil
    2. Eminim emin olmasam zaten siteye girer bakardım.

      Sil
    3. Knk afmin bile istifa etti daha yeni bir yetkili daha istifa etti medusa mı neyse artık

      Sil
  2. EFSANELER ÖLEMEZ https://www.turkhackteam.org

    YanıtlaSil
  3. THT full çöktü amk Perplex gittikten sonra baya kişi istifa etti quit attı kimisi sevindi (redline) ama genel olarak bir çöküşe uğradı ve tht milletin verdiği adları gerçek adlarını verio sanıp ihbar flan etmişler ben oyle duydum ama blm adam hayla sanalda aktif ig si perplex.official olması lzm herhalde

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top