Ownzyou'nun Delisi KnoryEK Mirrolarını Görenleri Şaşırtıyor!

5

Ownzyou'nun Delisi KnoryEK Mirrolarını Görenleri Şaşırtıyor!


Gün geçmiyor ki yeni bir lamer ortaya atılmasın yeni mirror sitesi ownzyou.com adresinde şaşırtan bir kullanıcı tespit edildi aslında haber girmeyecektik ne de olsa delidir ne yapsa yeridir ancak kendisi bize sapık gibi mail atıp instagram üzerinden tacizlerde bulundu bizde onu kıramadık.

Siteleri hacklerken bir çok admine aynı şekilde mailler atan ve hacklendiniz yazıları atan hatta bir site sahibine öyle bir takıntı yapmış ki her sabah " Hacklendin bitanem " yazıları ile site adminini uyandırdığı dahi ajansımıza gelen bilgiler arasında

SİTE ADMİNİ İLE ARBEDE YAŞADILAR!




Bütün hacklediği sitelere sadece resim atıp resim üzerine paint'e girip hacked knoryek yazan hatta tek bildiği ingilizce kelimenin de "hacked" olduğunu düşündüğümüz deli bokun mirrorları nasıl oluyor da ownzyou üzerinden onay alabiliyor? Sevgili yetkili komutanüs yetkikatanus taşakatuz bilmem ne yetkisinde ki ownzyou yetkilileri bu arkadaşa acilen müdahale edilmeli!

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

5Yorumlar
  1. Aga çocuğu tanıyorum öyle defacer bir kişi filan değil eğleniyor takılıyor zaten özelde filan konuşuyoruz bu muhabbeti sormuştum dedi öylesine yapıyorum pek bişi bilmiyorum diye boşuna bence bu haber

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendisi gönderdi kardeşim ?

      https://www.hizliresim.com/h6s6cgz

      Sil
  2. Nwnanaabahahah Türkiye Radyasyondan Korunma Derneği demişim ben sana , sen bana dediğine bak sjsnanananannamsns

    Dediklerinin çoğu yalan ama olsun birtanem yerim seni muah

    YanıtlaSil
  3. Mükemmel haber olmuş öpüyorum seni bebek

    YanıtlaSil
  4. İş orda index kodlamak değil iş siteyi hacklemesinde index kodlamak neki eğlencesine yapan ister index basar ister uğraşır ister report eder bu yüzden çok boş yapıyon admin :)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top