B3zkurt'a Tecavüz Ettiler! Hain Herifler Hiç Acımadı!

4

B3zkurt'a Tecavüz Ettiler! Hain Herifler Hiç Acımadı!


Küçük yaşlarda internet üzerinden çeşitli hack forumlarına giren ve yaşı büyük forum adminleri tarafından tacize uğrayan B3zkurt'un bugün privnews olarak sesi olacağız! Küçük yaşlarda başlayan bu taciz olaylarının ardı arkası kesilmiyor maalesef ki ve bu tacizleri yapan kişi sanalda eski hack forumlarından bilinen bir isim maalesef ki..

B3zkurt ile uzun bir konuşmadan sonra psikologlarımız ile görüştürdük ve hazır bir hale geldi bizlere o günlerde neler yaşadağını açıklayacak!

B3zkurt Başına Gelenleri Anlatıyor!



B3zkurt : 14 yaşında ayyıld*z t*m forumuna girmiştim daha minicik ufacıktım, hayallerim vardı benim hacker olacaktım anneme söz vermiştim. Bana ilk önce çok iyi davrandılar mehmet abi sürekli kafamı okşuyordu, keşke hep sadece kafamı okşasaydı... ( ağlama sesleri )


Daha sonrasında bana brute öğretmek için yanına çağırdı bana brute öğretirken kucağıma oturur musun dedi... Oturdum!!! Her dork girdiğinde daha da sıcaklaşan bir şey hissediyordum bir zaman sonra kendimi 15 santim daha havada olduğumu hissettim aşağıya baktığımda ise çoktan bana sahip olmuştu yapamadım... kaçamadıımmm!!! hıçkırarak ağlama sesleri ) 


Evet sevgili privnews okurları, gördüğünüz üzere B3zkurt zamanında sike sike brute yaptırılmak zorunda bırakılmış başka B3zkurtlar sikilmesin diye 3131'e " Yırtık Götlü Orspu Cocugu " mesajını atarak sizde B3zkurt'a destek olun!

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

4Yorumlar
  1. mehmet kibarca sormuş oturur musun diye o da oturmasaymış bence orospuluk B3zkurtta mehmet'e boşuna laf atmayın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne işi varmış o saatte orda lous'a katılıyorum bende

      Sil
  2. Hahahaha puhahaha resmen güldüm

    YanıtlaSil
  3. Vay be bende diyordum niye benimle uğraşiyor demeki yarak istiyordu😂😂

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top