Turk Siber Konseyi Misyon Değiştirdi! Artık Hepsi Birer Vatan Haini!

5

Turk Siber Konseyi Misyon Değiştirdi! Artık Hepsi Birer Vatan Haini!


Şanlı Türk ismini kullanarak milli duyar kasma çabaları ile bir yere gelmeyi başaramamış, hatta kendi özgünlüğünü bile satmış Cyber-warrior gibi şanlı şerefli bir hack grubunun scriptini çalmış bir çeşit rezil hacker grubuydu zaten ancak son yaptıkları artık yuh dedirtti!

MİLLİ DUYGULARI SÖMÜREMEYİNCE SALDIRMAYA BAŞLADILAR!



Daha öncesinden sanalda bir çok mecrada ismini duyurmayı başarabilmiş başarılı bir isim olan Mectruy tarafından hacklenmiştiler. Bu onların içine oturmuş olmalı ki artık türk'e dost olanın düşmanı olma kararı almışlar!

TEK RAKİPLERİ COLDHACKERS

Bu saatten sonra tek bir rakipleri var o da ColdHackers isimli türk sitelerini hacklemeleriyle isim duyurmuş hacker grubudur. Yeni siber terör mensupları ortaya çıkmadan önce bu forum adresi devlet yetkilileri tarafından kapatılmalıdır.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

5Yorumlar
  1. Yeni nesilin bu tarz işlere merakı olduğunu tüm sanal alem biliyor , hiçbirşey bilmedikleri için satılmış medya'nın , satılmış haberlerini okuyaraktan gaza gelip bu tarz forum adreslerine kayıtlarını gerçekleştiriyorlar. Bende bir hacker olucam kafasında, vatanımı hainlerden koruyacağım kafasındalar. Tabi yaşlarının getirmiş olduğu bir konu Milliyetçilik kısacası cCcCcCc'lik :D Bunu okuyan dostlarımız varsa türk bayrağı koyaraktan ülkeyi kurtarmıyorsunuz, rezil duruma düşüp dalga geçiliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. vay aq şhgfghjkjhkjghklk

    YanıtlaSil
  3. Dostum bumu tarafsız habercilik ananı amından patlatmıyayım şimdi senin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jandarma İstihbarat Terörle Mücadele

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top