Mutarrif'in Dolar'ın Artmasında ki Büyük Parmağı! Dolandırıcıdır Dikkatli Olun! [ ŞAKA AMAÇLI ]

3

Mutarrif'in Dolar'ın Artmasında ki Büyük Parmağı! Dolandırıcıdır Dikkatli Olun!


Dolar'ın artışı büyük oyunların oynanıp oynanmadığı gibi bir çok soruyu peşinde getirdi sanal alemin büyük imanlılarından sandığımız ama feytullah gülen gibi sağ gösterip sol vuran bir isim Mutarrif kod adlı defacer bizi yaptığı vurgunla adeta şaşırttı!

İsmini vermek istemediğimiz ortaklarına 3000 $ söz veren Mutarrif para gelince ben sizi tanımıyorum diyerek Alzheimer taklidi yaptı kör sopasıyla kapıya kadar kör taklidi ile ilerledi ve olay yerini terketti. 

O gün bu gündür hiç bir yerde bulunamayan Mutarrif 33.000TL vurgun yaparak sanalın vurguncu listesinin en başına geçti. Ne kadar tokatçı varsa hepsine abilik dersi verdi resmen tokadın sesi tüm inim inim sanalda duyuldu!

Herkese dini şekilde yaklaşımlarda bulundu hadisler,peygamber hayatı vs vs.. anlatımları ile kul hakkından uzak bir hayat tarzı gösterdi ancak işler hiçte öyle değildi onun için herşey PARA üzerine kurulu bir düzenekten başka hiç bir şey değil!

MUTARRİF HACK HAYATI


Unutmayın her an istişareye yatıp gece rüyasında IP adresinizi görebilir o yüzden siz siz olun Mutarrif'e düşman olmayın hackerlik yeteneklerinden çok iman yeteneklerini ön plana koyan bir hacker kısacası "Din Tüccarı" eğer sizde 3000$ kaybetmek istemiyorsanız dostlarınızı iyi seçin!

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS


Kategori

Yorum Gönder

3Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top