SANALIN PİSİCİK LİDERİ AMM4R REG YAPARKEN YAKALANDI!

1

SANALIN PİSİCİK LİDERİ AMM4R REG YAPARKEN YAKALANDI!

Sanalda üç kağıtçılıklarıyla bir yere gelmiş eşini dostunu satıp kaçmış pembe gömlekli, yuvarlak bile sayılmayacak üçgen birisi AMM4R ve pembeli çetesi yaptıklarıyla hack camiasını güldürmeye devam ediyor!

İcraatlerinin çalıntı olduğunu idda eden eski bir dostu tarafından tarafımıza gönderilen haberi siz değerli privnews okurlarına sunuyoruz.

M*.K* Açıklama : İllegal.cc isimli hack platformunda yalvara yakara vurdura vurdurta bir şekilde ağlaya yakara aldığı yetkiyle ben müslümanım adı altında ben yanlış yapmam diyerek kendini acındırdı ve güven kazandırttı. Kısa bir süre sonra aşağılık kompleksi kendini göstermeye başladı ve index atıp kaçtı.

Bazı isimlere görede kendi aldığı domaine basarak lamerce REG yaptı tabikide REG olduğunu herkes gibi bizde biliyoruz çünkü aciz bir lamerden daha fazla ne beklenebilir ki adı üstünde lamer hatta acizliğin dışa vurmuş göstergesi bile diyebiliriz!

SAHTE SALDIRI KAYITLARI


Aciz bir şekilde kendi almış olduğu domaine bastığı anlaşılan AMM4R ve diğer pisiciklerini ayıplıyor ve azıcıkta olsa adam akıllı icraat yapmaya çağrıyoruz.

 TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS


Kategori

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. Arkadaşlar öncelikle merhaba. ilk olarak şundan başlamak istiyorum ben hiç bir zaman reg yapmadım. bunu kimse kanıtlayamaz. kanıtlayacak birisi varsa eğer kanıtlarıyla beraber atsın. ikinci olarak illegalizm.cc ye gelirsek, adamlar benim trojanli scriptimi açtı ve makinaları benim iploggerime düştü. bende ordan makinaya girdim ve bir plesk panelin kurulu olduğunu gördüm. giriş yaptığımda ise site önüme çıktı ve bende taşşak amaçlı bu indexi bırakıp çıktım. sahibi sonradan bana ulaştı ve düzeltmem için yardım istedi bende severek yardım ettim çünkü siteyi gerçekten basmak gibi bir amacım yoktu. yardım ettiğim insanların bile arkamdan böyle konuşması gerçekten çok komik. yeniden söylüyorum hiç bir zaman ne reg bastım, nede bir forumda moderatör felan olup sonradan ihanet ettim. privnews yönetimine gelicek olursak, bir sonraki haberlerde banada sorarak hareket etmenizi rica ediyorum. teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top