V4L3H Bizleri Şaşırttı! Yanlışlıkla Ermeni Sitelerine Saldırdı!

3

V4L3H Bizleri Şaşırttı! Yanlışlıkla Ermeni Sitelerine Saldırdı!


Türk sitelerini hacklemesi ile bilinen sanaldaki en büyük vatan hainleri listemizin en başlarında yer alan V4L3H kod adlı lamer bu sefer ana vatanı Ermenistan'a saldırdı! Paşinyanın amca oğlu olarakta bilinen V4L3H saldırı hakkında şu açıklamayı yaptı "İt'im lan ben, it oglu itim" bu açıklamasından ermeni olduğunu anlayabilirsiniz zaten.

PAŞİNYAN AÇIKLAMA :


Paşinyan ile uzun bir süre yan yana vatan hainliği yapamayacağını bu açıklamalardanda anlaşılacağı gibi söyleyebiliriz. 

SALDIRI KAYITLARI


Mirrorlara detaylı bakacak olursak eğer saldırı öncesi HeraklesEagle kod adlı hacker tarafından hacklendiğini görebiliyoruz. Bu da demek oluyor ki icraatleri bile birilerinden çalıntı gerçekten yazık sana V4L3H vatan severliğin bile sahte!

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS


Kategori

Yorum Gönder

3Yorumlar
  1. ANANINIZI IRNIZINI SİKİM SİTEYE SHELL ATIP BYPASSLADIK . TÜM JOOMLA SİTELERE İNDEX ATDIM BACKDOOR HALA VAR ANANIZI SİKİM HEPİNİZİN SONRA TR VURUNCA AZ VURUNCA AĞLLYONUZ OROSPU ÇOCUKLARI!

    YanıtlaSil
  2. Sunucuya girdiğim doğrudur. 2017 Ubuntu server basit rootlanıyor. Valehin indexleri tam olarak içden basdığını biliyorum bence artık eskisi gibi türk sitesi hacklemiyor. Kısaca artık terorrist değil😂😂

    YanıtlaSil

  3. Çocuk Türk sitesi bastı Terorist oldu tamam onu anladık onu geçiyorum . Azeri sitesi bastı ermeni piyonu oldu e tamam onuda geçiyorum. ermeni sitesi basınca niye linç edilmeli? admin mantikli aciklama yaparsan iyi olur.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top