Sanal Şizofren YN@ROOT Kendine Savaş Açtı!

13

 Sanal Şizofren YN@ROOT Kendine Savaş Açtı!


Bir çok şizofreni gördük bu piyasada arkadaşlarını satıp başka bir isim ile zone alanları dahi gördük hepsinin farklı farklı amaçları vardı ama bu sefer öyle bir şizofreni vakasıyla karşı karşıyayız ki amacının dahi ne olduğu belli değil.

RedHackAze hacker grubunun üyelerinden olan YN@ROOT insanların ilgisini çekmek için kendini hacklemiş, resmen ergenlige yeni girmiş kızlar gibi "BEN HACKERİM İLGİ VERİN BANAAGGGG" adet bile olmuş olabilir şüphelerimiz var.

LAMERLİĞİN KANITLARI


Birde gururlara çıkıp kendimi siktim demesi yok mu işte bu bizi bitiriyor. Eğer bu kişi herhangi bir iş yapacaksanız kendi projelerine bile index atabilecek bir kalitede birisi kendine ihanet eden bizlere ne yapmaz kesinlikle tehlikeli birisi RedHackAze yöneticilerinin acilen bu kişiyi psikologa götürmesi gerekiyor.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

13Yorumlar
  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya 11 yaşında çocuksun klavyeni gotune sokturtma bana bruteden başka bi sik bildiginiz yok birde bana itaat edin diyor mahallede sigara almaya yolluyom ben senin gibilerini bi siktir git

      Sil
    2. zym knk roket atsaydın

      Sil
    3. Sanalın Boku çıktıgının birdaha İspatı

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    5. beyinsiz oruspu çoçuğu illa ananı mı sıkelım adam gibi dedik siktir olun gidin karşınızda çoçuk ddos atmak dışında bi bok yapamıyorsunuz. Gidip millete "abi whiteın sitesini hackle "demekle olmuyor" senıde yn@rootu sikcm götünüze don alın.

      Sil
    6. whoamI izleyip gaza mi geldin???

      Sil
    7. YN@Root kim aq Gidemde Bende ismimin sonuna root koyamda Root olam hek yapam mq azcıkta benim aleti okşada keyfimiz yerine gelsin

      Sil
    8. lokhed kumda 31 çekrken olr gibi -h4wk

      Sil
  2. Skit Mirror IEdite script <IC Nce<chat. feed

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top