Qualin ve GaskmanTR Rezil Oldu! REG Yaparken Yakalandılar!

4

Qualin ve GaskmanTR Rezil Oldu! REG Yaparken Yakalandılar!


Yakın zamanda kurulması planlanan bir hacker forumu DarkDefance projesi başlamadan hacklendi. Dost ihaneti yediklerini söylemekteler. Kendi hataları bu konuda çok büyük hack piyasasında sosyal mühendislik genel olarak kullanılan bir yöntemdir ve dostluk arkadaşlık kardeşlik gibi kavramlar bu konuda bir araç olarak kullanılmaktadır.

Eğer site açıldıktan sonra hacklenseydi hackleyenleri tebrik ederdik ancak domainin ismini öğrenip daha öncesinden satın alıp hacklenmiş gibi gösterilmesine yazıklar olsun sizlere demekten başka bir şey diyemiyoruz.

Yapılanların bir ucunun bazı büyük isimlere karşı güdülmüş düşmanlıklardan dolayıda yapıldığı olay neticesinde söylenmekte Turgut Yaman gibi siber güvenlikçi isimlerin bu projede desteği mevcuttu bu kişilere bir göndermemi yapıldı yoksa öylesine yapılmış bir REG olayı mı şimdilik kesin bir şey demek mümkün değil.

REG KAYITLARI


GaskmanTR gibi bir isimden bu beklenilebilirdi ancak Qualin gibi başarılı işlere imza atmış bir defacer'in böyle bir olayda yer alması bizleri ciddi mânada üzdü umarız bir daha böyle bir saldırı ile kendilerini rezil etmezler. 

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

Kategori

Yorum Gönder

4Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top