Hacker Academy Mutarrif'e Racon Kesti!

6

Mutarrif'in Kalemini Kırdılar! Hacker Academy Racon Kesiyor!


Hacker Academy Kimdir?

Discord üzerinde oluşturulmuş ve temeli uzun zaman önce atılmış bir topluluk uzun süredir insanlara hack öğretmeyi amaç edinmiş bir ekip kadrosu ile hızlı şekilde sanalda belirli ilerlemeler kat edebilmiş ismi az bilinsede sanalda var olan bir hack topluluğu.

Mutarrif Alay Konusu Oldu!

Bir çoğunu kendisi eğittiğini söyleyen ve gelmiş oldukları konumun kendisi sayesinde olduğunu iddaa etmişti bu olaylara karşılık olarak iç karışıklıklar yaşayan Hacker Academy topluluğu bu duruma dalga geçerek karşılık vermeye karar verdi.

Yöneticiler tarafından söz konusu olan eğitim meselesinin bir düzmece olduğu ve kendisinin insanları kullanarak bir yerlere gelmeye çalıştığı belirtildi. İnsan sarrafı olarak nitelendirdikleri Mutarrif'i aralarından uzaklaştırdıkları için onlar hakkında yapmış olduğu açıklamalara dalga geçerek cevap verdiler işte görüntüleri

HACKER ACADEMY RACON KESİYOR


Bu yapılanlara karşı Mutarrif tarafından nasıl bir karşılık verileceği hakkında gelişmeleri sizlere en tarafsız şekilde siz değerli okurlarımıza paylaşmaya devam edeceğiz takipte kalın.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

6Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top