Ersel Joule Sanaldaki Vasıfsızlık Merkezi Olduğunu Kanıtladı!

2

Ersel Joule Sanaldaki Vasıfsızlık Merkezi Olduğunu Kanıtladı!


Sanalın küçük minacık pek önemsenmeyen küçük çocuklarından Mürsel Jole, kendi babasının bile baktığında sigara yakıp bunu ben niye yaptım diye uzun süre düşündüğü birisi, o kadar yıkık bir hayatı var ki tanrıya "Allah'ım beni niye yıkık yarattın yarabbim" deyip ateist olmuş birisi

Kendi çevresine topladığı 13,14 yaş gruplarındaki çocuklarla kendine bir discord sunucusu oluşturmuş durumda kendini çocuklara Heckır olarak tanıratarak ilgi çekmeye çalışan acınası varlığın Allah'a karşı etmiş olduğu küfürleri yayınlıyoruz eğer çevrenizde barınıyorsa barındırmayın haşereyi

Ersel Joule Hakaret Kayıtları


-----------------------


Normalde çocuk çoluğun haberlerini yayınlamayız bu şekilde, bu düşünce yapısında ancak bu kişinin hiç bir hack forumunda barındırılmaması ve müslüman olan ve dinine bağlı olan hiç bir kim senin bu kişiye dost gözüyle bakmaması amacıyla paylaştık lütfen bu tarz ergenliğin hat safalarındaki veletleri etrafınızda bulundurmayın.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS


Kategori

Yorum Gönder

2Yorumlar
  1. Allaha sövenler peygambere sövenler Allahın sizin bu yaptıklarınızdan habersiz olduğunumu sanıyorsunuz siz dehşetli günü bekleyin.

    YanıtlaSil
  2. Bu hangi pic kurusu paylastirdi sana admin hani soylede o kisininde acigini biz paylasalim yaptigimiz seylere laf edemeyince boyle seyleri paylasmak hm.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top