XHACKERZ GRUBUNDAN REZİL SALDIRILAR

7

XHACKERZ GRUBUNDAN REZİL SALDIRILAR


Sanalda varlığı belli olmayan lamer gruplarından XHackerz grubu lamerliğine lamerlik kattı. Daha önce forumlarında çalıntı konular paylaşarak kendi aralarında lamerliklerini sürdürüyorlardı. Bu sefer çıtayı arttırdılar! Forum hack forumu olmasına rağmen forum içerisinde hack ile alakalı bilgisi olan nadir kişiler vardır veya yoktur büyük ihtimalle yoktur.

ISS sitelerine bu aralar saldırılar arttı bir çok lamer basit mirror kaynağı olan bu yola başvuruyor yeni katılan defacer gruplarının ilgi odağı olan bu zafiyet türü genel olarak çoğunlukla co.za(Güney Afrika) sitelerinde çoğunlukla bulunmakta

LAMERLİK KAYITLARI



Bu grubun lamerliğinin sınırının olmadığı aşikar bir mesele o kadar lamerler ki ISS açığı ile site basarsın hani gine bundada pek bir emek olmasada az da olsa vardır fakat öyle bir lamerce mirrorları var ki artık " YATIRIP SİKSEYDİN BARİM " dedirten cinsten. 



10tl.net sitesi üzerinden kendi açmış olduğu sitelere index atıyorlar almış oldukları fake mirrorlara ise büyük operasyon diye not düşüyorlar o kadar lamersiniz ki cidden insanın acıyıp shell atası geliyor gariban yuvası gibi forum açmışlar.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

7Yorumlar
  1. qwyyuwetwquyehwqhjeojwjqh aga ya

    YanıtlaSil
  2. " insanın acıyıp shell atası geliyor gariban yuvası gibi forum açmışlar." AFQFDSQDAFGHFHAFDFHADZDFDSQFFHQD

    YanıtlaSil
  3. Ulan ne rezil adamlarsınız anasını satayım gidin bu İMT'nin zonelerini inceleyin sanki çok farklı akşam akşam güldürdünüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Git incele dostum imt nin zonelerini , ne var imhatiminin zonelerinde?

      Sil
    2. Upload var rbypass var dostum bu tür zoneler her grupta olur.

      Sil
    3. bak kaç siteye uploaddan zira anasayfa falan basıldı diye bi uploadı saymadan say kaç temiz zone var diye. Kardeşim login bypass açık degilmi? sql açığı listesinden bir açık işte basınca ne oluyo? Bugün sabah bi özel yerde bulununca basınca al oluyo o açıgı kullandiginda hacker ama o açıkla başkası site basinca lamer oluyo. Birakın Allah aşkına sade açık işte yararlanılan bir açık kimseyi ilgilendirmez bug listesine giren açıga bile dalga geçecek lamerlik diyecek kadar eziksiniz

      Sil
    4. hacker33 reis sen takma arkadaş bana igden yazsın edu shell veriyim

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top