EN İYİ MİRROR SİTESİ SIRALAMASI

5

EN İYİ MİRROR SİTESİ SIRALAMASI


Piyasada uzun süredir ismini duyurmuş ve yeni açılmış fakat çok hızlı gelişmiş mirror sitelerine değindik bu mirror siteleri kendilerini zamanla kanıtlamayı başarmış sitelerdir her biri birbirinden üstün özelliklere sahip siz size uygun hangisi ise onu kullanabilirsiniz.

1. ZONE-H.ORG ZİRVEDE!


Global dünyada yaygın olarak kullanılan bu mirror sitesi bir çok büyük hacker grubu tarafından kullanılmakta öz veri ile çalışan bu mirror sitesinde her mirror kabul görmemektedir. Kabul görmeyen mirrorların başını fake root saldırıları ve subdomain saldırıları çekmektedir.

2. MİRROR-H.ORG TURKIYE BİRİNCİSİ


Türkiye'de ki en büyük mirror sitesi olmasının en büyük sebeplerinden birisi en eskiye dayalı mirror sitelerinden birisi olmasıdır. Yabancı hacker gruplarınında ilgi odağı olan bu sitenin en büyük avantajı ise hızlı mirror alma sistemidir hiç bir işlemden ve sorgudan geçmeden mirrorlarınız kabul edilir.

3. OWNZYOU.COM ESKİLERİN YENİSİ


Türkiye'de diğer mirror sitelerinin eksikleri baz alınarak özel olarak tasarlanmış olan bu site Türkiye üzerindeki hacker grupları tarafından yavaş yavaş kullanılmaya başlamış yeni yeni duyulmaya başlayan başarılı bir mirror sitesidir.

 
Yaptığımız sıralamada sitelerin aktifliği ve kullanımı baz alınmıştır. Bir çok mirror sitesi daha var archive.is gibi ancak bu sitelerin asıl kullanım amaçları hack'e yönelik olmadığı için sıralamamızda yer vermedik.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

Kategori

Yorum Gönder

5Yorumlar
  1. rootANGEL kindedütör basmış aq fwenmıogvrenqıonğgbrnqjbq

    YanıtlaSil
  2. En sevdiyim ve kolaylikla kullandigim mirror-h.org

    YanıtlaSil
  3. ..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd.jpg

    YanıtlaSil
  4. admin sory yanlış şey gönderdim

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top