Puşt Gibi İbne Gibi Bişey (Saya)

2

Puşt Gibi İbne Gibi Bişey (Saya)


Kendini kız gibi tanıtıp ICQ'de ona buna vurdura vurdura bir yerlere gelmeyi başarmış bir isim Saya(gay oç) alttan sallanan yarrağı ile bilgili carderleri kandırıyor siklerini kaldırıp istediği bilgiye sahip oluyordu daha sonrasında piyasada karışmaması gereken insanlara bile amcığının gücünün yeteceğini sandı fakat bu sefer bazı şeyler yolunda gitmedi!

REY YARRAĞINI TUTTU SAPLADI!


Kendini carding'in kralı olarak tanımlarken Rey'in yarrağının gölgesinde bulan Saya adeta tecavüze uğradı feryad figan ağladı resmen elinde ne varsa alıp onu bir peçete gibi kullanıp attılar. Bu saatten sonra carding üzerinde sadece 20 liraya drop yapabileceğini düşünüyoruz azcık yüzü varsa umarız bu işlerden uzaklaşır.

YÜZSÜZLÜĞÜN BÖYLESİ

Discord sunucusunu elinden aldıklarında her şeyi kaybettiğini farkeden Saya kendi sunucusunu patlatmaya çalıştı bot soktu fakat bot'u sokmayı bile beceremedi o kadar salak RDP'i bile yok! kendi bilgisayarında açtığı için bot'u 15 kişiyi banlayabilmiş bot'u bile kendisi gibi boktan.

Mürrez ve Rey kod adlı başarılı hackerler tarafından çekilen sosyal mühendislik sayesinde mail'i hacklendi bir çok hesabıda bu şekilde ele geçirilmiş oldu. Saya istanbul da olduğunu söylüyordu fakat bu yalanınıda Mürrez ortaya çıkardı mail loglarındaki IP üzerinde bursada olduğu tespit edildi.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

Kategori

Yorum Gönder

2Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top