İmha Tim'i Lekelendi! Tüfekci Tüfeğini...

3

İmha Tim'i Lekelendi! Tüfekci Tüfeğini...


Damar'ın lamerlik rekoru kırıldı! Herkes çok şaşkın bu nasıl olabilir? Tam anlamıyla Mirror-h'yi Tiktok'a çevirdiler! Cringe mirrorlar serimize yeni bir lamer daha katıldı o kadar Cringe ki kendinizi apartmanın çatısından filan atmak isteyeceksiniz o derece cringe!

OLAYLAR OLAYLAR ŞOK ŞOK ŞOK!



Aslında bu haber İmha Tim'i yönetim ekibini bilgilendirmek amacıyla paylaşıyoruz onlarda büyük ihtimal bu büyük lamerlik içeren durumdan habersizlerdir haberleri olsa zaten bunu 1 saniye forumlarında tutacaklarını sanmıyoruz!

OLAYIN DETAYLARI

Tufekçi isimli şahısın hack ile alakalı hiç bir şey bilmediği belli bariz şekilde ortada tam bir lamer. Büyük usta lamer çelebi sultanında dediği gibi "bilmemek lamerlik değildir, öğrenmemek lamerlikdir" 

Hack yapamadı oda REG yaptı! Kendi açtığı foruma YÜZSÜZCE bastı şerefi onuru gururu olmadığı için bir defa bile düşünmedi YIKIL KARŞIMIZDAN LAMER!



Forumun ona ait olduğunun kanıtıda yukarıdaki linktedir. Bu lamerlik bu seneki en zirve lamerlik olayı olarak şuan sitemizde lamerlik sıralamasında 1nci olarak yerini aldı!

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

3Yorumlar
  1. index üstü yapcaktım girdim içeri baktım imhadakilerin ismi baktım reg yapmişlar :D bi baktım shell silindi türk siber konseyinin indexi geldi ana sayfaya

    YanıtlaSil
  2. Çocuk o zaman bütün forumlarda yetki almak için tek tek denemiş :D

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top