Türk Sitesi Hackleyen Azeri Hackerlere Racon!

11

Türk Sitesi Hackleyen Azeri Hackerlere Racon!


Azeri hackerler tarafından binlerce türk web sitesi hacklenmişti ve erişime kapatılmıştı! Buna tepki olarak Azerbeycan'ın önde gelen üniversitelerinden olan Bakı Avrasiya Universitesi web sitesini hacklemeyi başardılar. Siteyi ele geçiren hackerler hiç bir dosyasına dokunmayıp Türk sitesi basan Azeri hackerlere örnek temsil edecek bir davranışa imza attı!

KARDES ÜLKEYE DESTEK!


Tabikide Türk sitesi basan misyonsuzlara uymadılar! İlk öncelikle site yetkililerine mail ile ulaştılar ve sitenin o bölümündeki açığını bildirdiler. İndex'i arkadan başkası girmesin mantığıyla anasayfaya atıp herşeyi silmediler Azeri bazı ("Hacker_33,Athena,V4L3H") çapsızları gibi. Siteye uyarı.php olarak açıktan site yetkililerinin emin olmaları amacıyla uyarılarını bıraktılar.

Haber başında bu muhteşem ikilinin ismini vermek istemedik haberimize karamsar bakmamanız için. Bu icraati gerçekleştiren isimler Qualin ve Mürrez  ikilisi oldu kendilerini tebrik ederiz!

MİRROR KAYITLARI



Umarız türk sitesi basanlara örnek teşkil eder ve bir amaç ugruna bir şeyler yaparlar diğer türlü mirror-h'de subdomain ilede fake root yöntemi ile de zone kasılıyor. Arkadaşlar boşu boşuna vakit öldürmeyin bir amaç misyon edinin! PRIVNEWS HABER AJANSI Sunar..


TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

Kategori

Yorum Gönder

11Yorumlar
  1. en son lanstern de racon kesiyodu sonra aldı nasibini :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha bekliyoruz aşkım burdayız her zaman

      Sil
    2. icraatın mı var ? :D

      Sil
    3. en azından türklere vurmuyorum azerilerle işim çok görürsün :)

      Sil
    4. Bastiginiz her Azeri sitesinin karşılığı 10 türk sitesinin hacklenmesi ile karşı karşıya gelirsin sen bilirsin

      Sil
    5. elinden geleni yap hacker33 ininizde çıkartırız sizi bir gece ansızın :)

      Sil
    6. hah çok korktum gel bakalım kim kesiyor raconu

      Sil
    7. azerilerin sen taşşağına kurban ol kansız orospu çocuğu sen bi tane azerbeycan sitesine bas 1 azeri = 50 türk siktir git bas şimdi lamer seni

      Sil
    8. bana kimse şuana kadar birşey yapamadı bir delikanlı gelip rat atamadı anca dilendikleri bilgileri paylaştılar oda 70% yalan olan bilgilerimi. Gene diyorum 1 azeri sitesinin karşılıgı 10 değil artık 100 sitesi görürsünüz. Turk sitelerini düşünen birisiysen korona oldugun halde sitelerinizi tehlikeye atmazsınız.

      Sil
    9. azeri sitelerini bir gece ansızın uçururuz fazla tatava yapmayın isterseniz. Erkekseniz türk sitesi basın bakalım.

      Sil
    10. Turk sitelerini bir gece beklenmedik anda oyle bir saldiririzki Hayatinizda oyle bir siber saldiri gormezsiniz fazla konuşmayın. Varsa bir baba yiğit türk sitelerini hackletmek isteyen sorun yok azeri sitesi bassın karşılıgının 100 katını görsün.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top