Türeme Yuba Tiktok Çekerken Yakalandı!

9

 


Türeme Yuba Tiktok Çekerken Yakalandı! 


İlerleyen teknolojimiz ile sanal alemin türeme sayısıda git gide artışta buluyor. Bizde privnews olarak içlerinden en gerizekalısını seçtik. Tiktok adlı sosyal medya platform'u üzerinden değişik, aptalca ve yüz karası videolar paylaşarak Athena'dan sonra sanalın 2. yüz karası olduğunu belli etti. 

Haber ajansımıza gelen makaleleri size ileteceğiz. Çok hoşumuza gitti sizlerede sunacağız..


Yuba adlı şahıs, aylar öncesinde tiktok üzerinden hacker school adlı discord grubuna katıldı, kendisinin 1 gram hack bilgisi olmamasını göz önüne alarak. Zaman akamına uğradı. Bir süre sonra hacker school kapandı ve kendi tiktok hesabını açıp Root Ayıyıldız ve Mürrez gibi defacer'ların haberlerini göstererek "bakın takıldığım insanlar bunlar diyerek" kendisini daha da küçülttü. Zaman ilerledikçe GaskmanTR adlı defacer'ın yanına girerek hacker olmayı denedi, çöp siteler basarak kendilerini defacer sanıyorlar. Çok acındırıcı bir durumu olduğu ortada, bunun gibi türeme insanlara prim verilmemesi gerekiyor. Privnews Haber Ajansı'na bir kaç tiktok videosunu attım, hesabını sildiği için diğer videoları bulamıyorum. Teşekkürler Privnews. 


 Şimdi ise tiktok videolarını sizlere sunacağız, gerçekten utanç verici bir insan neden maske takıp laptop'un klavyelerine random basarak hackerım derki :D






Videoları izlememeniz tavsiye edilir, aman diyelim size de tiktokerlık bulaşmasın yuba36'yı görüyorsunuz sahnede sizlerle. Acınası bir hali var gibi duruyor, bir insan bu kadar'da salak olamaz. Bursa sokaklarında böyle suratında maske ile gezmek, laptop çıkarıp random basmak ve kasasını çekip hala hekır olduğumu inanmayanlar var.

 Yuba'ya buradan sesleniyoruz TİKTOK ÇEKMEYİ BIRAK TÜREME.

Yuba adlı arkadaşımız index'e adımı yazar mısıııın diye dolaşıyor olabilir mi? Yeni bilgiler gelirse 2. Haberimizde gelir.

Yuba36'nın cellat36'ya benzediğini söylemeyi unuttuk arkadaşlar, yuba 36 başarılarının devamını s*kiyoruz.


TİKTOKER YUBA'DAN UZAK DURUNUZ, HER AN TİKTOKER'LIK BULAŞABİLİR.


TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

Kategori

Yorum Gönder

9Yorumlar
  1. Çocuklar kendi halinde eğleniyor işte güzel haber olmuş eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. uuuuuuw icraat çalıp ben heykırım len mıh tayfadan bu arkadaşta W:QEWQEWQE:wqE:wqeWQ:Ewqe

    YanıtlaSil
  3. lan bune wq:QHÜĞŞWQÜHĞQWŞÜJHWQŞJÜHSAJH

    YanıtlaSil
  4. O videoların trol olduğunu açıklamalarda belirtmiştim ayrıca hesap 2 ay önce ban yedi videolarımı saklıcak kadar hayranım olmuşsun .d O videolardaki ben değilim. "Mürrez"in hacklediği siteyi paylaştım ama altına yazmıştım ben değil mürrez hackledi diye. Videoları o kadar hayranlıkla izlemişsin ki açıklamaları okumamışsın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. banada tiktok videosu çekermisin hayranınım ama bi yatını alırım e:WQEWQWQE:WEWEq

      Sil
    2. kulum, köpeğim gibi benim haberlerimi video çekip paylaşıcaksın. ezik türemem benim gel başını okşayayım.

      Sil
  5. anskm WQEGFFHQEWFHQEWFQEWFWHQEFQEWH

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top