İllegalPlatform FBI İndexi Yedi! Gerçekten Yedi mi?

5

İllegalPlatform FBI İndexi Yedi! Gerçekten Yedi mi?


CHE kod adlı hacker'in ülkedeki alt tabaka insanların sesini duyurmak amacıyla gerçekleştirdiği saldırının haberini sizlere sunmuştuk şimdi ise yeni bir gelişme var. Kurucusu olmuş olduğu İllegalPlatform adresine FBI indexi atıldı.

FBI GERÇEKTEN İNDEX ATTI MI?


İndex üzerinde dikkat çeken iki ayrıntımız mevcut FBI ve EUROPOL isimli iki teşkilat, bir birinden bağımsız olarak çalışmakta olarak bilinmekte ve tek ortak noktaları ise her ikisininde temel amacı güvenliği sağlamak olması. Birisi Avrupa Polis Teşkilatı olarak bilinmekte diğeri ise, FBI Amerika Ulusal Güvenlik Teşkilatı olarak bilinmekte bu iki teşkilat bir birinden ayrı şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Resim üzerinde geçen "Office for the Southern District of  New York" cümlesinden FBI tabanlı bir işlem olduğunu anlayabiliyoruz.

Fakat CHE Türk vatandaşı olduğunu hesaba kattığımızda hangi Türk sitesinde FBI indexi gördüğünüzü sizlere sormak istiyoruz atılmış olsa BTK indexi atılır.

Varsayım olarak CHE kod adlı hackerin sunucusunun amerikada olduğunu varsayalım veya CHE kod adlı hackerin amerikada olduğunu varsaysak bile Pegasus hacklenmesinden dolayı FBI değil BTK bu konuya mutabıktır. 

Eğer bu tarz bir olay yaşanmış olsaydı THT'nin yıllar önce Nasa'nın resmi web sitesine ait verilerini ele geçirmesinde yaşanırdı bu yüzden kendilerine daha fazla ün kazandırmak uğruna bu tarz bir eyleme giriştiklerini düşünüyoruz. Kendilerini bu kadar alçaltmaları son yaptıkları icraatlerini gölgeler durumda umarız bu kadar alçalmayıp FBI indexi yemişsinizdir.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

5Yorumlar
  1. siteye ctrl u ederseniz kendilerinin yaptigini gore bilirsiniz

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Kendilerini bi bok sanma çabası diyelim , Sanki büyük birşey ettilerde fbi falan karıştı olaya gibi birşey yapmaya çalıştılar ahmaklar fotoyu bile temiz yapamamışlar

      Sil
    2. wq:GÜĞHÜQĞHLQLHÜĞWQÜJHQLÜWAİĞHÜSJĞÜAH ciddimi aq

      Sil
    3. İndexi basan zymper falan değil ki aw bende şaşırdım sdksdjds

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top