Brutemi Kırdılar Uçamadım Anne! Yuba İcraat Hırsızı!

21

Brutemi Kırdılar Uçamadım Anne! Yuba İcraat Hırsızı!


O bir zavallı gerçek hayatında kafasına su şişesiyle vurulup itilip kakılan ezik bir türeme, Yuba kod adlı yeni yetme dızcılık felsefesini o kadar benimsemiş ki milletin icraatlerine kadar çalıyor. 

Cami önlerinde icraat dilenerek sektöre başlangıç yapan Türeme Yuba annesine bıçak çekerek aldığı bilgisayarıyla lamerliğe bile hakaret olacak Tiktok videolarıda sergilemekte, lamerlerin bile gururu var! sana lamer benzetmesi yapınca lamerler bile isyan ediyor. 

Cami önünde icraat kapkaççılığı yaparken yakalanan Türeme Yuba son açıklamalarıyla pes dedirtti!


Yarasa kod adlı piyasaya yeni yeni atılan bir hacker'e yalvar yakar icraat aldı ve bunu bir marifetmiş gibi haber sitelerine atarak kendini hacker gibi göstermeye çalıştı YAZARKEN İĞRENDİK YÜZSSÜZ TÜREME!

KAPKAÇÇILIK KAYITLARI


Mirror kasmak için aldığı siteleri basıyor ve kendi girmiş gibi tanıtıyor. Sonuç olarak ise veren kişide hatalı fakat veren kişiye başka bir çâre bırakmamış! Kendini millete duygu sömürüleriyle acındırıyor. Yok annem patates kızarması suyuyla haşlandı vefat etti, yok babamı suriye cephesinde aç kalmış yamyam suriyeli çocuklar yedi tam bir yalan makinesi şerefsiz.



Tek çalmadığı şey index oda tam belli değil eğer indexinizin çalındığını farkettiyseniz eğer lütfen yorumlarda belirtin onuda ekleyelim.

Piyasanın sözü geçen isimleri tarafından kalemi kırıldığınıda haberimizde belirmek isteriz. Bu yüzsüzlük içeren son yaptıklarından sonra bir çok hack grubundan ardı ardına kovuldu umarız bu ona bir ders olur insanların emeklerini çalmaz.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS




Kategori

Yorum Gönder

21Yorumlar
  1. bunların eline teknolojik alet veren ailelerin hepsine saplıyım millet orosbu oluyor çocuğuyla biz uğraşıyoruz :D #SANALDAİCRAATÇALANLARAHAYIR etiketiyle veya 2222 ye yubaorsbuevladı yazarak bize destek olabilirsiniz :D wqeW:Qewq.E.wqE:wqE.wqe.WQ.eWQ:e

    YanıtlaSil
  2. P4nesis kendi bana yazdı yardım etti hatta o bana verdikten 1 gün sonra bende ona shell verdim gel sunucuları rootluyalım diye. Dün Ben o siteyi Yarasadan aldım zaten o basmıştı bende sordum basarken kimseden bişey çaldığım yok kendisi verdi zaten.

    YanıtlaSil
  3. Sen Tiktok Çekmeye Devam Et ,Buralar Sana Ağır Gelir Aslanım :D

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten yazık emek vermeden mirror kasmak için bu kadar ugraş ??? 😂😂

    YanıtlaSil
  5. sizin için ne fark ederki emek verip basanlarada lamer diyonuz site çalanlara da lamer diyonuz şimdi de biz size soralım lamermisiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Athena TR sitesi basacağına adam akıllı sitelere bas sonra konuş zaten yarısı no redirect, sen büyük devlet sitelerine girdinde biz mi hacker demedik haberide duzgun oku lamer demedik Türeme dedik.

      Sil
    2. İsteyen istediği şekilde basar seni mi ırgılar

      Sil
  6. ben 2 aydır diyorum bu çocuk mal diye inanmıyorsunuz

    YanıtlaSil
  7. Ayy bizim girdiğimiz sitelere girip marifetmiş gibi gösterende ne bilm xd

    Bel.trler bize ait.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yarrağım bile size ait olamaz

      Sil
    2. Aynen No redicert ile girmişsiniz bide açıkları kapattık demişsiniz xD Belediyeler ile iletişime geçip ben kapattırdım admin panellerini

      Sil
    3. Tabi canım ben yine girdim ne havası bu xd dünki türeme konuşuyor

      Sil
    4. qualwin adlı bebe demişsinki girdiği belediyeler bizden bakmış

      lapseki.bel.tr
      samandag.bel.tr
      gumusler.bel.tr
      mirorunun varsa at boş yapma daha dunun çocuğusun git eğitim dilen mürezden. dokuz eylüle bastınız arkanızdan gidip index üstü yapacaktım ha bu arada 1 dakikamı aldı dokuz eylüle girmek ayıp olmasın diye basmadım sağda solda boş yapma (kimin hakında konuşuyorsan konuş benim hakımda konuşma ben senin laf atığın bebelere benzemem )

      Sil
    5. Amın evladı mirrorum var git bak beceriksiz değilsindir o kadar gidip kendi ismini oraya yazacak kadar düşmüşsün shell taratmak zor değil 1 dakikasını almışta sikerim dakikanı senide silicez bekle ayıp olmasın diyip gidip ismini eklemen kadar ayıp yok yani orta da ben sana bişeyde demedim sen kendin yaptın

      Sil
    6. lan diğer haber sitesine atığın yoruma bak mal evladı mirorlarındada benim hacklediğim site yok birde shell taratmadım girdiğin sitede upload kısmını açık bırkacak kadar lamersin aptal mal git önce hack yapmayı öğren girdiğin tüm belediyler noredirect git öğrenip gel bana kafa tut

      Sil
    7. Yaw boş yapma elinde panel yoksa gel panel vereyim amk millete sallama

      Sil
    8. Siteye noredirectle girip sana vermişler yanlışlıkla login bypass var demişler ve sende mal gibi login bypass sanmışsın adamlara açıgı bile yalan söyledin. birkaç kişide sana o nored dedikten sonra anladın noredirect oldugunu herkesin altından geçmiş sitelere index basmak yerine gidin başka temiz bir yer bulun basın böyle yapmanın anlamı yok herkes bir birine lamer demekte ama kullanılan metodlar herkesin kullandıgı altından geçen metod. Şimdide sen yarasa adlı bu işlere yeni başlayan dostumuzun saflığını kullanarak log parola alıp siteye index basmışsın ve bununla övünüyosun Allah bilir okuldada babanada söyleyip hava atıyosundur. Neyse kardeşim benden sana tavsiye gelişmeden gelme bu ortamlara

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top