Athena Sünnet Olacakmış! Athena Saklanıyor Kayıp!

3

 Athena Sünnet Olacakmış! Athena Saklanıyor Kayıp!


Ailesinin bile eldivenle sevdiği sevimsiz bi o kadarda patavatsız Athena'yı nasıl adam edebiliriz diye düşünen ailesi her yerde ("Sikerim") diye gezinen athenanın sikini kesmeye karar vermiş! Korkmayın hepsini değil accuk ucundan sadece belki erkekliğin tam sürümüne erişirse Türk sitelerini rahat bırakır.

ATHENA ÇARESİZCE ABİLERİNE AGLAMIŞ!


Haberlerimize küsen Athena o kadar üzülmüş ki bizi abilerine şikayet etmiş tabi biz bunu kahkaha atarak karşıladık 13 yaşında olmasına veriyoruz daha küçük bir çocuk büyüyünce anlar bazı şeyleri en azından anlayacağını düşünüyoruz.

AGLAMA KAYITLARI


Benim kim olduğumu bulamazsın Mürrez değilim bazı haberleri Memati Baş üzerinden atmış olduğu oldu ama genel olarak paylaşım yapan kişi Mürrez değil emin olabilirsin çocuğum benim.


Kahkahalarımızın doruk noktası bu oldu işte hocama şikayet ettim "Aykut Uç Yiyo" Vinesi geldi aklımıza athena sana tavsiyemiz şu sünnet kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın.

ATHENA BÜYÜMEK ŞARKISI


Ajansımız tarafsızdır fakat hakkımızda yapılan ithamlara sessiz kalmayız bu yüzden tarafınızca bir tarafsızlık istiyorsanız sizde buna uygun şekilde takınmak zorundasınız aksi takdirde gereğince davranılacaktır.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS



Kategori

Yorum Gönder

3Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top