Aslan Bruteciler Tim, RDP'im Nerde Anne!

6

Aslan Bruteciler Tim, RDP'im Nerde Anne!


Wordpress sitelerinin kabusu onlar! Geceleri uyumayıp arama motorunda site çıkartan vatan sevdalıları, işte onlar Aslan Bruteciler Tim, artık algı yaratmak internetin her ortama girmesiyle beraber çok fazla kolaylaştı. Algı yaratmanın efendileri diyeceğimiz bu grup gerçekten türünün ender örneklerinden!

Genel olarak dünyaca ünlü sitelere ddos atmakla bilinirler. Başka özelliklerine değinmek gerekirse bu grubun 7/24 bruteleri vatana hizmet etmektedir. Grupta en iyi brute yapan en yüksek kademeye ulaşmaktadır. Yetişkin bir Aslan Bruteciler Tim, üyesi günde 20 siteye kadar basabilmektedir.

BRUTE KAYITLARI



İnceledik ciddi ciddi hepsi brute ile girmiş canınız sıkılırsa eğer mirror kayıtlarına "admin/admin" yaparak mirror kasabilirsiniz.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS

 

Kategori

Yorum Gönder

6Yorumlar
  1. Bu haberin yapılması lazımdı saol privnews

    YanıtlaSil
  2. ben eskiden bu timde liderdim işleyiş şu sekilde süleyman paşa brute programlarının linkini atar yeni gelenlere ,bir tane site basmayı öğretir sonra adamı salardı adamlar sabahtan akşama kadar site düşürüp basarlardı bu yüzden o timden ayrıldım Tek sevdiğim yanları bastiği sitelere ezan sesi koymak + Oraya girmek için tc kimlik veriyorsunuz ben 14 yaşinda girdiğim için salak gibi vermiştim ): anka neferler timde bunlardan ayrılan grup onlara katılmak istediğimde bana avrupa bilmem ne sitesini hacklersen girebilirsin demiştiler ama daha kendileri hack yapamıyordular siz siz olun lamer olmayın çok pis bir karktersizlik.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Wqh:JÜĞWQŞJHWQÜJHSAĞJHA

    YanıtlaSil
  5. RDP isterlerse bana yazsinlar ben yardim ederim aksldqhjlkdlkasd

    YanıtlaSil
  6. HAY AMQ REVHILWBISYOFBELIE

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top