Anonymous Azerbaijan, İlk İcraatlerini Gerçekleştirdi!

3

 Anonymous Azerbaijan, İlk İcraatlerini Gerçekleştirdi!


İlk başlarda yabancı sitelerine index atmalarına çok şaşırdık ancak daha sonra ki bastığı TR sitelerini görünce onlar için bir kez daha utandık. TR sitelerine uyarı.php olarak gerçekleştirilen hiç bir eyleme PRİVNEWS HABER AJANSI olarak karşı bir haber girmedik tarafsızlığımızı olduğunca korumaya çalışmaktayız.

Anonymous Azerbeyijan Açıklama : Azerbaycanda Çok az sayıda Hacking grubu var. Şuanda ülkede bu işi doğru düzgün yapa bilen 20 22 kişi var. Bende bunlardan biri olup bir tim kurdum Anonymous Azerbaijan . Birlikte birlik olup dostcasina saldirilar yapacagiz. Tim dun yeni açıldı ve saldırımızı yaptık.

Anonymous Azerbaijan, ekibine basmış olduğu yabancı siteler üzerinden yollarına devam etmelerini temenni ediyoruz. Türk sitelerine erişimi engelleyecek türden saldırılar kabul edilemez yapan kişilerde PRİVNEWS Makamın'da hainden başka birşey değildir.

SALDIRI KAYITLARI


Gruba bir sonra ki saldırısında yabancı sitelere yönlenmesi hakkında önemli tavsiyelerde bulunduk umarız bu tavsiyemizi dinlerler ve yeni bir sayfa açarlar.

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRIVNEWS
Kategori

Yorum Gönder

3Yorumlar
  1. Wqg:QÜĞHQHŞÜHJWQŞJHASÜĞ emin olun böyle kapak fotoğrafı ile geldiğiniz boyunca tr basıcaz

    YanıtlaSil
  2. beni niye katıyonuz anonymous azerbaijan grubunun içine ben ordan değilim

    YanıtlaSil
  3. Türk sitelerine erişimi engelleyecek türden saldırılar kabul edilemez yapan kişilerde PRİVNEWS Makamın'da hainden başka birşey değildir. Allaha söven de zaten asker oluyo dimi prim kasmayın

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top